Πρόβλημα με το λογισμικό της ASIM Khan φλας προγραμματιστής

R

rushikesh.deshmukh

Guest
Έχω χρησιμοποιήσει ASIM Khan progammer φλας. Το λογισμικό δεν αναγνωρίζεται correctly.It συσκευή μου διαβάζει το μικροελεγκτή μόνο όταν έχει επιλεγεί 89S53, αν και η δική μου είναι 89S51.Also υπάρχει ένα σφάλμα στην εγγραφή του, λέει ότι το πρόγραμμα ανάσχεσης 00h 80h buffer δεδομένων παρακαλώ να με βοηθήσει σε αυτό

thanx 4 ur απάντηση, αλλά θέλω να χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό bcoz υλικό μου ώστε να λειτουργεί με το λογισμικό dat μόνο.

Γεια σας! Προσπάθησα επίσης λογισμικό Asim Khan, αλλά ποτέ δεν λειτούργησε για μένα. Το λογισμικό που έχω ανεβάσει είναι ρυθμιζόμενο. Πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να αλλάξει το υλικό σας. Regards.

thanx Waseem δεν είναι το πρώτο im χρόνο προσπαθώντας software.it ASIM εργάστηκαν 4 before.but μου αυτή τη φορά Im χρησιμοποιώντας USB σε παράλληλη καλώδιο ν δεν λειτουργεί 4 καλώδιο me.the είναι gud. Έχω δοκιμάσει και την άλλη ur λογισμικό ρύθμισης μιλάμε, αλλά δεν λειτούργησε. Im που παίρνει constsntly το ίδιο λάθος μου, έχω αναφερθεί before.please με βοηθήσει, επείγουσα της. αφορά rushi

Γεια σας! Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία με το 8051 και τον προγραμματισμό τους, αλλά μπορώ να είναι σε καλύτερη θέση, αν μπορείτε να δημοσιεύσετε το σχηματικό του υλικού που χρησιμοποιείτε. Μπορεί να είναι η ταχύτητα USB είναι πιο γρήγορος από τον προγραμματιστή για να λειτουργήσει σωστά. Regards.

Γεια σας! Έχω επισυνάψει μια εικόνα που δείχνει τη ρύθμιση του λογισμικού που έχω φορτωθεί για προγραμματιστή σας. Θα πρέπει επίσης να καθορίσει σωστά τη συχνότητα του επεξεργαστή σας ρολόι συμβούλιο σωστά. Regards.

γεια Waseem Thanx 4 ur συνεπείς απαντήσεις. Έχω κάποιες αμφιβολίες σχετικά με Wat u've αποσταλεί. 1) πώς u've ορίσετε τη διεύθυνση της θύρας σε δεκαεξαδική, έχω δοκιμάσει πολλές φορές αλλά δεν θα λειτουργήσει με 4. 2) η διαμόρφωση καρφίτσα u've σύνολο είναι διαφορετικό από το κύκλωμα μου diagram.should αλλάζω διάγραμμα του κυκλώματος μου αναλόγως; Αν είναι δυνατόν θα μπορούσε u παρακαλώ να μου στείλετε το αναλυτικό διάγραμμα κυκλώματος, θα είναι πολύ χρήσιμη. Θεωρεί Rushikesh

Γεια Rushikesh! Είστε ευπρόσδεκτοι. 1. Δεν έχω τον εαυτό μου που το port, το sofware ανιχνεύει αυτόματα τις διαθέσιμες θύρες. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία από τις θύρες που εμφανίζονται από το λογισμικό. 2. Έχω ρυθμίσει τις καρφίτσες, σύμφωνα με την εικόνα προγραμματιστής που έχετε τοποθετήσει στο προηγούμενο μήνυμα σας. 3. Έχω επισυνάπτεται το σχηματικό υλικό του προγραμματιστή που είχα χρησιμοποιήσει με αυτό το λογισμικό. 4. Αν είναι δυνατόν προκειμένου οι έξοδοι στις καρφίτσες λιμάνι με έναν παλμογράφο και επαλήθευση καιρός αλλάζουν τα επίπεδά τους. 5. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα είναι το μήκος του καλωδίου προγραμματισμού. Για την αρχική δοκιμή κρατήσει όσο το δυνατόν συντομότερη. Regards.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back