H
haircream
Guest
Γεια σας παιδιά, κάνω ένα θέμα ανάθεσης σε Uni. Πρέπει να σχεδιάσουμε ένα επιλογέα βαρέλι (4X4). Έχω κάνει το κύκλωμα και τώρα προσπαθώ να επιστήσει την διάταξη και συνάντησε κάποια περίεργα προβλήματα. BTW: Είμαι με τη χρήση IC σταθμό σε RedHat. Για την ενημέρωσή σας, αντλώντας τη διάταξη που μπορεί να επικαλεστεί τη λογική (κύκλωμα) και να το βάλετε δίπλα στη διάταξη που το gonna κλήρωση για να έχετε μια καλύτερη εικόνα. Εάν κάνετε κλικ σε κάποιο από τα καλώδια, τα μπλοκ (συστατικά στοιχεία όπως το MOS) που συνδέονται με αυτό θα επισημανθούν και υπάρχει μια κίτρινη γραμμή που τους συνδέει ως οδηγός. Τώρα που χρειάζομαι στο γήπεδο του NMOS μπορώ να χρησιμοποιήσω για την κατασκευή του επιλογέα ανακάλυψα ότι κανένα από τα μπλοκ έχει επισημανθεί (το παράδειγμα ενός NMOS - 1 κόκκινη πολυ στα μέσα και 2 μεταλλικά 1 στο χώρο), αλλά υπάρχει ένα κίτρινο που συνδέει το MOS - από πολυ για πολυ αλλά τίποτα δεν επισημαίνεται. Λοιπόν, πώς θα έπρεπε να το έδαφος; Όπως σχεδόν όλες οι πολυ συνδέονται με κάτι άλλο, δηλαδή: εισόδου ή εξόδου. Πώς θα μπορούσε τυχόν καλώδια να βραχυκυκλωθεί κατ 'ευθείαν στο έδαφος; αυτό dosnt νόημα και ως εκ τούτου θ επίκλισης περάσει το LVS. Ελπίζω ότι εσείς καταλαβαίνετε τι προσπαθώ να πω και εγώ παρακαλώ βοηθήστε>