Πρόβλημα με την οδήγηση ενός κινητήρα συνεχούς ρεύματος 24V

S

seyyah

Guest
Έχω ένα 24V DC κινητήρα. Είμαι αυτό οδήγηση χρησιμοποιώντας ένα MOSFET με τη χρήση PWM μέθοδο που είναι 20KHz. Θυμάμαι ότι ήμουν σε θέση να εφαρμόσει μέγιστη τάση (εννοώ να κάνω αίτηση ξαφνικά οι δασμοί% π.χ. κύκλος 50) και το μοτέρ ήταν να ανταποκρίνεται πριν. Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά ξέρετε ο κινητήρας δεν ξεκινήσει κανονικά. Ξεκινά αν θ connnect μια δίοδο σε όλη την ακροδέκτες κινητήρα. Αλλά δεν μπορώ να ισχύουν ξαφνική τάση και στην περίπτωση αυτή. Το μόνο που μπορεί να αυξήσει τον φόρο κύκλου αργά. Ακόμη και στην περίπτωση αυτή δεν λειτουργεί όπως πρέπει το έργο. Δεν ξέρω τι να κάνω και την πηγή του προβλήματος. Θα χρησιμοποιηθεί για διαφορετικούς MOSFETs και διαφορετικές dirvers MOSFET. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Αν κάποιος έχει την παραμικρή ιδέα είναι ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ.

Γεια σας Φαίνεται ότι έχετε καταστρέψει κινητήρα σας. Θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ ρεύμα και απομαγνητίζεται τους μαγνήτες. Με φιλικούς χαιρετισμούς

Αλλά θ drived αυτό σε καμία contion φορτίο και επίσης δοκίμασα ένα άλλο κινητήρα. Και προσπάθησα ένα νέο κινητήρα (3η κινητήρα) κάτω από το φορτίο. Σε καμία φορτίο λειτουργεί καλύτερα. Αλλά κάτω από το φορτίο δεν είναι. Επίσης, χωρίς δίοδος μπορεί να λειτουργήσει σε υψηλότερες τάσεις. Αναρωτιέμαι γιατί δεν λειτουργεί με μπαταρία 12VDC και γιατί δεν λειτουργεί με τροφοδοσία 24V και 50% φόρο κύκλου PWM (που σημαίνει 12v), χωρίς μια δίοδο; : Roll:

Γεια σας seyyah, Χρησιμοποιείτε μόνο ένα MOSFET; Αν ναι, πρέπει να παρέχετε μια διαδρομή για την τρέχουσα (που προέρχονται από την αυτεπαγωγή κινητήρα) για την προμήθεια, όταν το MOSFET είναι απενεργοποιημένη. Δεν ξέρω πώς σας κύκλωμα είναι, αλλά νομίζω ότι είναι ο λόγος που πρέπει να προστεθεί η δίοδος. Εάν η απόκριση κινητήρα είναι αργή, δείχνει χαμηλή ροπή. (Χαμηλού πραγματικού ρεύματος στο μοτέρ). Η ελπίδα αυτό βοηθά.

Προσπαθήστε να μειώσετε τη συχνότητα PWM σε 10, 8, 4kHz ... Ποια είναι η τρέχουσα ροή μέσω του κινητήρα; Είστε χρήση μέσω τρέχουσα κατάσταση;

Ναι i χρησιμοποιεί ένα MOSFET. Είπα πιο πάνω ότι έχω συνδεθεί η δίοδος που αναφέρατε σχετικά. Χωρίς αυτό δίοδος. κινητήρας δεν ξεκινά.

Σε χαμηλά επίπεδα θορύβου κινητήρα συχνότητες είναι ενοχλεί επίσης το αποτέλεσμα είναι χειρότερο. Motor αντλεί 2 έως 12 + A, αλλά συνήθως 4-5A. Έλεγχος βρόχου είναι ανοικτό για τώρα. Δεν υπάρχει ανατροφοδότηση για τώρα.

Γεια Φαίνεται ότι-όπως κατάλαβα-u χρησιμοποιήσετε ένα ελικόπτερο με DC και w / ΟΑ δίοδος ελεύθερης περιστροφής. FOA, με κινητήρα συνεχούς ρεύματος είναι ένα επαγωγικό φορτίο που πρέπει να είναι συνδεδεμένοι οποίοι παραπέμπονται από μια ελεύθερη τροχοκίνηση δίοδο για την αποφυγή αυξομειώσεων της τάσης λόγω ελικόπτερο γρήγορο σβήσιμο. Για να ξεκινήσετε ένα κινητήρα συνεχούς ρεύματος, πρέπει να ξεκινήσουμε με μια μειωμένη τάση "= κύκλος λειτουργίας" ώστε να διασφαλίσετε ότι κανένα μεγάλο ρεύμα εκκίνησης είναι στραγγισμένο. Η inductace του κινητήρα σημαίνει σταθερά χρόνου μέχρι που παίρνει την πλήρη ταχύτητα του φορτίου του. Νομίζω ότι απέτυχε να ξεκινήσει, για οποιοδήποτε από τα ακόλουθα: - 1-κακή σύνδεση με τη δύναμη ή κύκλωμα οδήγησης. 2-Πολύ χαμηλές κύκλος ότι το μοτέρ δεν μπορεί να παράγει αρκετή ροπή για να ξεπεραστούν οι μη ροπή φορτίου! "Η οποία είναι η prilaminary τριβή και Columb ροπή στον άξονα του κινητήρα." 3-προσπαθούν να ελέγξετε τη γη από τις κινητήριες κύκλωμα με εκείνη του κυκλώματος ισχύος και να διασφαλίσει ότι το MOSFET είναι η καύση και 4-προσπαθούν με φορτίο αντίστασης, αντί από έναν κινητήρα και ελέγξτε ur αναγνώσεις παλμογράφο και ασφαλίσει το ψιλοκομμένο κύμα DC. Με τις καλύτερες ευχές μου!

Μια σωστή δίοδος freewheling έχει λύσει το πρόβλημά μου. Χωρίς δίοδος, με κινητήρα ξεκινάει μόνο σε υψηλές κύκλος, με fwd τρέχει κανονικά.

δούλεψε με u με ένα μεγάλο κίνδυνο, σαν να γίνεται πολύ ρεύμα, η απενεργοποίηση μπορεί κάλλιστα να οδηγεί το MOSFET να explode.Ur κινητήρα είναι πολύ μικρή, όπως u είπε, αλλά με υψηλότερη βαθμολογία κινητήρες, θα εκραγεί με μια μεγάλη boooooooooooom! Περιορισμένου κύκλου λειτουργίας με κλειστό ρυθμιστή μπορεί να είναι εντάξει, καθώς υπάρχει ένα μονοπάτι για το ρεύμα για να συνεχίσει μετά την απενεργοποίηση, eventhough μπορεί να discontinous.but, χωρίς ελεύθερης περιστροφής, θα κοπεί ξαφνικά, και ως χαμηλό κύκλο λειτουργίας, η εξώθηση της ενέργειας θα είναι disspated στο εικονικό εισαχθεί υψηλή αντίσταση των MOSFET, ενώ μακριά, με αποτέλεσμα την έκρηξη του κατά τρόπο υπέρτασης, και το μοτέρ δεν θα πάει, διότι θα έχει πολύ λίγη ενέργεια, που παρέχεται μόνο κατά τη διάρκεια της μικρής ON περίοδο. να διασκεδάσουν με ur κινητήρα DC και MOSFET!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back