Πρόβλημα με την αργή ανταπόκριση της SIM900D

V

vipin kumar

Guest
HI, Είμαι χρησιμοποιώντας ένα SIM900D ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ TRACKER όχημά μου ότι λειτουργεί καλά, αλλά την απάντησή της είναι αργή σε σύγκριση με SIM300D οποία ήμουν χρησιμοποιώντας παλαιότερες αλλά ως SimCom έχει σταματήσει SIM300D ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, έτσι είμαι με στροφή προς SIM900D.BUT ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ανέχεται την αργή ανταπόκριση ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ προτείνουν καμία λύση για την αναβάθμιση προϊόντος μου για να SIM900D PROPERLY.AS Είμαι χρησιμοποιώντας το ίδιο υλικό ΓΙΑ SIM900D ΟΠΩΣ ΓΙΑ SIM300D αυτό μπορεί να είναι το πρόβλημα, αλλά εταιρεία λέει Και οι δύο είναι ίδια και δεν απαιτεί καμία αλλαγή υλικού. :?: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ μου αν έχετε κάποια εμπειρία με SIM900D ευχαριστώ εκ των προτέρων

μπορείτε παρακαλώ μετά μερικές περισσότερες πληροφορίες; Είναι επιλυθεί τώρα;

[QUOTE = vipin Kumar? 767818] Γεια σου, είμαι ΧΡΗΣΗ SIM900D ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ TRACKER όχημά μου ότι λειτουργεί καλά, αλλά την απάντησή της είναι αργή σε σύγκριση με SIM300D οποία ήμουν χρησιμοποιώντας παλαιότερες αλλά ως SimCom έχει σταματήσει ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ SIM300D Είμαι, λοιπόν, να μεταθέσει την ΝΑ SIM900D.BUT εγώ δεν μπορούν να ανεχθούν Η αργή ανταπόκριση ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ προτείνουν καμία λύση για την αναβάθμιση προϊόντος μου για να SIM900D PROPERLY.AS Είμαι χρησιμοποιώντας το ίδιο υλικό ΓΙΑ SIM900D ΟΠΩΣ ΓΙΑ SIM300D αυτό μπορεί να είναι το πρόβλημα, αλλά εταιρεία λέει και τα δύο αυτά είναι ίδια ΚΑΙ δεν απαιτεί καμία αλλαγή υλικού.:?: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ μου αν έχετε κάποια εμπειρία με SIM900D Ευχαριστώ εκ των προτέρων [/quote] Είμαι χρησιμοποιώντας sim900D στο έργο μου και δεν είμαι σε θέση να πάρει καμία απάντηση από τη συσκευή. Έχω ελέγξει όλο το υλικό, όλα λειτουργούν καλά εκτός από σειριακή επικοινωνία .... Οποιαδήποτε πρόταση για να λυθεί το πρόβλημα;

κι εγώ εδώ ... όλες τις συνδέσεις έχει οριστεί με σαφήνεια .. σωστή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τη σωστή χρήση του καλωδίου δεδομένων .. Προσπάθησα όλες τις baudrates ... αλλά εξακολουθεί να μην υπάρχει επικοινωνία έχει γίνει από τον υπολογιστή μου για να sim900D .. έχουν δοκιμαστεί sim500w και sim300d όλα λειτουργούν καλά .. εκτός sim500w στις εντολές του GPRS της ... κάποιος ελπίδα θα μπορούσε να μας βοηθήσει .. στέλνει μήνυμα στον SimCom .. αλλά δεν απάντησε ακόμα ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back