Πρόβλημα με προσομοίωση σε Modelsim SE Plus 5.7e

D

deniza

Guest
# Vsim adder.vhdl
# Φόρτωση C: / Modeltech_5.7e/win32/../win32aloem/convert_hex2ver.dll
# ** Λάθος: (vsim-3193) Τοποθέτηση των "C: / Modeltech_5.7e/win32/../win32aloem/convert_hex2ver.dll" απέτυχε: Το αρχείο δεν βρέθηκε.
# ** Λάθος: (vsim-PLI-3002) απέτυχε να φορτώσει PLI αντικείμενο αρχείο "C: / Modeltech_5.7e/win32/../win32aloem/convert_hex2ver.dll".
# Περιοχή: /
# ** Λάθος: (vsim-19) Αποτυχία πρόσβασης βιβλιοθήκη "προσθήκη" στο "προσθήκη".
# Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος.(errno = ENOENT)
# Σφάλμα φόρτωσης σχεδιασμού

Όταν είμαι βρέθηκε αυτήν τη βιβλιοθήκη;
Παρακαλώ πείτε μου την πλήρη διαδρομή στην βιβλιοθήκη σας Modelsim κατάλογο.

Γεια σας deniza,

Φαίνεται ότι η προσπάθειά σας για την προσομοίωση πράγματα με το @ ltera βιβλιοθήκη, ότι είναι σωστό;Για να απαλλαγούμε από αυτό το σφάλμα κατεβάσετε ModelSim Alltera Edition @ ltera από το δικτυακό του τόπο.Εγκαταστήστε αυτήν και αντίγραφο convert_hex2ver.dll η οποία περιλαμβάνεται στην @ ltera στην έκδοση των απαραίτητων κατάλογο.

Αντίο,
cube007

Γεια σας cube007,

* Φαίνεται ότι η προσπάθειά σας για την προσομοίωση πράγματα με το @ ltera βιβλιοθήκη, είναι ότι * σωστή;Για να απαλλαγούμε από αυτό το σφάλμα κατεβάσετε ModelSim Alltera Edition * @ ltera από το δικτυακό του τόπο.Εγκαταστήστε αυτήν και αντίγραφο convert_hex2ver.dll * η οποία περιλαμβάνεται στην @ ltera στην έκδοση των απαραίτητων κατάλογο.Ναι, είμαι χρήση @ ltera βιβλιοθήκες.Παρακαλώ στείλτε μου πλήρης διαδρομή σε αυτό το DLL * Modelsim στο ευρετήριο

Modelsim δεν μπορεί να δοθεί αυτή η διαδρομή!
C: / Modeltech_5.7e/win32 /?????..?????/ win32aloem/convert_hex2ver.dll

Γεια σας deniza,

Δημιουργήστε τον κατάλογο C: / αποσυσκευασία Modeltech_5.7e/win32aloem και το συνημμένο αρχείο σε αυτό το dir.

Αντίο,
cube007
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

όταν i προσομοιώσετε ROM ενότητα στο unix περιβάλλον το ακόλουθο σφάλμα προέρχεται.

# Vsim rom.v
# ** Λάθος: (vsim-19) Αποτυχία πρόσβασης βιβλιοθήκη "rom" σε "ROM".
# Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος.(errno = ENOENT)
# Σφάλμα φόρτωσης σχεδιασμού
Σφάλμα κατά τη φόρτωση του σχεδιασμού
Sender: LSF System <lsfadmin(at)weda8>

pl shelp μου σχετικά με αυτό το σφάλμα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back