Πρόβλημα με μπαταρία Getting Πολύ δημοφιλές

D

dbecker

Guest
Γεια σας, είμαι μαθήτρια Φυσικής Σχολή του οποίου εξάμηνο του έργου είναι να σχεδιάσει ένα ηλεκτρικό μοντέλο διαμέρισμα. Έχω ήταν σε θέση να εγκαταστήσετε ένα κουδούνι και να πάρετε κάποια φώτα εργασίας, αλλά LED είναι μου που είναι ενσύρματο σε ένα διακόπτη κάποιο πρόβλημα, η μπαταρία παίρνει πραγματικά καυτό, ακόμη και όταν ο διακόπτης είναι κλειστός και τα φώτα είναι σβηστά. Πώς μπορώ να σταματήσω αυτό; Σας ευχαριστώ: D [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 9 λεπτά: [/color] [/size] χτύπημα

Ξεχάσατε να δημοσιεύσετε σχηματικό σας για εμάς να δούμε τι είναι βραχυκυκλώματος η μπαταρία σας.

Έχετε μια σύντομη κάπου έχεις ένα πολύμετρο; -------------------------------------------------- ------------------- Επισκεφθείτε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.proto-advantage.com

Συγνώμη αλλά δεν έχω σχηματικά: | ή ένα πολύμετρο

Είναι εύκολο να σχεδιάσουν μια shematic που δείχνει αυτό που είναι συνδεδεμένο με αυτό. Ίσως μπορείτε να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία για το πώς το κύκλωμα είναι ενσύρματο.

[Quote = dbecker] Συγνώμη, αλλά δεν έχω σχηματικά: | ή ένα πολύμετρο [/quote] Δεν υπάρχει πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι με τα δύο τερματικά του battrey shorted μερικά πού. Μόλις το βρείτε. Καλή τύχη.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back