Πρόβλημα με αντιστροφέα CMOS (θέματα τροφοδοσίας)

M

massive_attack

Guest
Γεια σας έχω την αντιστροφέα CMOS και πέρα ​​από το κλειδί ΟΔΣ διακόπτες της παροχής (3,3 V) για το μετατροπέα. το πηγάδι της ΟΔΣ του μετατροπέα συνδέεται με προμήθεια (3,3 V) και τη συμβολή του μετατροπέα συνδέεται με 5V. τι θα συμβεί στη συνέχεια; εάν ο διακόπτης είναι να έχω περισσότερους από 3,3 V σε διαρροή του και παράξενο όσον αφορά τα ρεύματα

Γεια σου, Στείλε το σχηματικό του κυκλώματος.

Όχι. Η είσοδος (πηγή) / Nwell δίοδος θα είναι προς τα εμπρός-biasd.

Νομίζω ότι το οξείδιο πύλη θα πρέπει να σπάσει

Αν μόνο η είσοδος αντιστροφείς συνδέεται με 5V, τότε αυτό θα λειτουργήσει Invertor είδος σωστά με την παραγωγή τράβηξε στο 0V. Ωστόσο, οι ΟΔΣ θα είναι σε συσσώρευση και είστε πάνω από τονίζοντας το οξείδιο πύλη των NMOS. Η αναπήδηση του εδάφους θα πρέπει να intereesting πάρα πολύ. Δεν πρέπει να σπάσει το οξείδιο του - ένα οξείδιο 3.3V πύλη θα σταθεί 7V εκτός χάλια του. Αλλά αν συνεχίσει να λειτουργεί το Invertor, το οξείδιο του θα φθαρεί γρηγορότερα και δεν θα Fab κυρώσεις αυτού του είδους κατάχρηση. Το ερώτημα είναι, πού είναι το 5V προέρχεται από; Η έξοδος της άλλης 3.3V Invertor; Αυτό είναι ένα καθορισμένο κανένας! Εάν προσπαθείτε να μετατρέψετε 5V λογική να 3V λογική συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα συμβατικό κάτω σχηματική λεβιέ ταχυτήτων. Τέλος πάντων το πραγματικό ερώτημα είναι: ξέρετε πόσο καιρό παίρνει για να πάρει ότι Invertor από τη λάμψη των ματιών είναι μερικοί σχεδιαστές, στον πάγκο σας; Η τρυφερή φροντίδα κατά τη διάρκεια της κατασκευής του, τα δάκρυα! οι χαρές! ...... και στη συνέχεια να το χτυπήσετε με ένα σφυρί!! Νομίζω MOS κατάχρηση πρέπει να συνιστά ποινικό αδίκημα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί λέει προσφορά είναι 3.3v και η είσοδος είναι 5v τότε τι θα συμβεί αν θα συνδέει σκέφτομαι τίποτα δεν θα συμβεί ως β κάποια πτώση τάσης όριο θα μεταδώσουμε NMOS

μπορεί να σας στείλει το σχηματικό

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι αν ισχύουν 5V, τότε η τάση παραμόρφωσης της συσκευής θα είναι πάρα πολύ μεγάλο, έτσι ώστε η διαρροή ρεύματος της συσκευής θα είναι πολύ μεγάλη, και έτσι θα τραβήξει πάρα πολύ ρεύμα από την παροχή 3.3V , οπότε η κατανάλωση ενέργειας θα είναι πολύ μεγάλη και η συσκευή θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα ζεστό, ή ακόμη και να καταστραφεί.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back