Πρόβλημα ευθυγράμμισης της κεραίας.

M

mirriyaz

Guest
Hiiiiiiiii εκεί,

Είμαι σχεδιασμό του 4 στοιχείο γραμμική microstrip p (at) tch κεραία, η οποία θα λειτουργεί στο 10GHz, είμαι με τη χρήση 50-35-50ohms εταιρική ζωοτροφών για την κεραία, το πρόβλημά μου είναι ότι μου κεραία είναι resonating σε 8,6 GHz δεν 10GHz, επίσης, ότι το διάγραμμα ακτινοβολίας είναι τέλος φωτιά αντί ομοβροντία, γι 'αυτό προσπαθούμε, μέχρι τώρα, παίζει με την ενθέτω μήκη,
τη διατροφή μήκος γραμμής, επίσης και p (at) tches μήκος να προσαρμοστεί η συχνότητα, αλλά να μην χρησιμοποιούν , επίσης μου ακτινοβολίας είναι το ίδιο,
έχω δοκιμάσει τα πάντα ταιριάζουν με την παροχή καμπύλες, V περικοπές κλπ να μου feedline αλλά δεν υπάρχει βελτίωση, είμαι αγωνίζεται, αν ο καθένας μπορεί να μου πει κάποια πρόταση και κάποιο τρόπο πώς μπορεί να βελτιώσει μου διάγραμμα ακτινοβολίας και η συχνότητα μου πίσω στο 10GHz, θα εκτιμούσα, είμαι χρησιμοποιώντας HFSS v9.0 για την προσομοίωση,

Thanx εκ των προτέρων.

Ciao.

Γεια σου!

Όσον αφορά τη συχνότητα συντονιζόμενα, είναι δικό σας και μόνο στοιχείο resonates στα 10 GHz;Εάν δεν είναι, τι γίνεται με τη μείωση από την όλη δομή του παράγοντα 8.6/10;

Χαιρετισμοί,
abti

Γεια σας:

Θα πρέπει να εξηγήσει περισσότερα για σας ακτινοβολία κουτί.Αν σας ακτινοβολία δεν είναι σε θέση κατακόρυφη κατεύθυνση θα πρέπει να manipulish αυτό.Θέλω να πω σε τέτοια θέση stactures σας ακτινοβολία πρέπει να είναι ορθογώνια και
της κάτω επιφάνειας πρέπει να είναι πολύ κοντά στο έδαφος και είναι άνω επιφάνεια 4times πρέπει να είναι μακριά από το επίπεδο γείωσης.Επίσης, είναι καλύτερα που το επέλεξε πλευρές επιφάνειες κοντά στο έδαφος επίπεδο πλευρές.

καλή τύχη

mirriyaz έγραψε:

Hiiiiiiiii εκεί,Είμαι σχεδιασμό του 4 στοιχείο γραμμική microstrip p (at) tch κεραία, η οποία θα λειτουργεί στο 10GHz, είμαι με τη χρήση 50-35-50ohms εταιρική ζωοτροφών για την κεραία, το πρόβλημά μου είναι ότι μου κεραία είναι resonating σε 8,6 GHz δεν 10GHz, επίσης, ότι το διάγραμμα ακτινοβολίας είναι τέλος φωτιά αντί ομοβροντία, γι 'αυτό προσπαθούμε, μέχρι τώρα, παίζει με την ενθέτω μήκη, τη διατροφή μήκος γραμμής, επίσης και p (at) tches μήκος να προσαρμοστεί η συχνότητα, αλλά να μην χρησιμοποιούν , επίσης μου ακτινοβολίας είναι το ίδιο, έχω δοκιμάσει τα πάντα ταιριάζουν με την παροχή καμπύλες, V περικοπές κλπ να μου feedline αλλά δεν υπάρχει βελτίωση, είμαι αγωνίζεται, αν ο καθένας μπορεί να μου πει κάποια πρόταση και κάποιο τρόπο πώς μπορεί να βελτιώσει μου διάγραμμα ακτινοβολίας και η συχνότητα μου πίσω στο 10GHz, θα εκτιμούσα, είμαι χρησιμοποιώντας HFSS v9.0 για την προσομοίωση,Thanx εκ των προτέρων.Ciao.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back