Πρόβλημα εξόδου στο ΚΕΠ

S

Sadegh.j

Guest
Γεια σου, είμαι προσπαθεί να μετρήσει την χωρητικότητα εξόδου του κυκλώματος χρησιμοποιώντας το S-Param προσομοίωσης και με το "Ζην" εργαλείο. Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζομαι την τάση DC ενός κόμβου να. Όταν το όνομα του κόμβου και να πάει το «Window Display Data», δεν μπορώ να δω το όνομα κόμβου. Γιατί;

Αγαπητέ φίλε από την παλέτα συστατικό επιλέξτε προσομοίωσης DC-DC στη συνέχεια επιλέξτε και προσθέστε το στο σχηματικό σας με αυτόν τον τρόπο στα αποτελέσματα της προσομοίωσης μπορείτε να δείτε DC κόμβο σας τάσεις καλή τύχη

Συμφωνώ, ή από το παράθυρο του simlutae επιλέξτε σχολιάσετε DC λύση khouly

Λέει: "Είτε ανάλυση DC δεν εκτελέσθηκε σε τελευταία ανάλυση των δεδομένων σχεδιασμού ή dc του Swept ανάλυση δεν μπορεί να είναι back-σχολιασμένη αυτή τη στιγμή" Τι πρέπει να κάνω; [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size]
Αγαπητέ φίλε από την παλέτα συστατικό επιλέξτε προσομοίωσης DC-DC και στη συνέχεια επιλέξτε και προσθέστε το στο σχηματικό σας με αυτόν τον τρόπο στην αποτελέσματα της προσομοίωσης μπορείτε να δείτε τάσεις DC σας κόμβο
Ενδιαφέρον, τώρα, χωρίς προσομοίωση HB γίνεται.

πως η ΗΒ και Dc sgould να γίνει; u μπορεί να στείλει ur έργο khouly

Αγαπητοί Khouly Αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι να γνωρίζουμε εάν τρανζίστορ μου είναι στην περιοχή τρίοδος ή όχι; Ευχαριστίες

απλά στον κινητήρα HB σε Params tabe, και επιλέξτε το σημείο λειτουργίας συσκευής λεπτομερή, και ur γίνει επιθυμούν αυτό λύσει το πρόβλημα ur khouly

Αλλά έχω να χρησιμοποιούν S-παράμετρος στη μέτρηση της Ζην.

Ναι, αλλά S παραμέτρου προσομοίωση, είναι πολύ φυσιολογικό να χρησιμοποιούν

Αλλά κρατά μου δίνετε το λάθος που έχω γράψει παραπάνω. Έχω επισυνάπτεται το κύκλωμα. Εκτιμώ τη βοήθειά σας. Απλά θα σας παρακαλούσα να μου πείτε πως έχετε καταλάβει το λειτουργικό περιοχή με διαφημίσεις;

Ναι, δίνει u αυτό coz ur σαρωτικές το DC, οπότε δεν υπάρχει ένα σημείο λειτουργίας, ένα σκούπισμα του να είναι σε θέση να πάρουν όλα τα δεδομένα, δεν σαρώνουν την τάση να είναι ένα σημείο να είναι γνωστή η περιοχή, να πάρει το Vdsat , και να δούμε αν ur VDS είναι μεγάλο από ό, τι khouly

Μπορώ να πω μόνο ένα πράγμα, μπορείτε ROCK άνθρωπος

u ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε στιγμή ο άνθρωπος

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back