[Πρόβλημα] Άκυρα Δίχτυα Ρολόι στην Εισαγωγή SCAN, παρακαλώ βοηθήστε!

W

wjccentury

Guest
Κατά την εισαγωγή της αλυσίδας σάρωση σε μια λειτουργική μονάδα (όχι μεγάλες, μόνο 8 αλυσίδες). Βρήκα πολλά σάρωση flip-flops που λείπει στην αλυσίδα. Η έκθεση ελέγχου σάρωσης λέει: Shift ρολόι pin CK των κυττάρων × × _reg είναι παράνομα περιφραγμένη (TEST-186) ρολόι δοκιμή μου είναι TCLK, μόνο μία.. Η λείπουν σάρωση flip-flops όλα χρονίζεται από το ρολόι πύλη από την clock_gating_cell. TCLK ------> συνδυαστικών clock_gating_cell ------> σάρωση flip-αναστροφή Synopsys πωλούνται λέει "DFT compilier υποστηρίζει συνδυαστικών gating ρολόι κατά τη διάρκεια του κύκλου παράλληλη σύλληψη" διαμόρφωση σάρωσης μου είναι: full_scan, multiplexed_flip_flop, mix_clocks,-internal_clocks (ψευδής),-αντικατάσταση (μοκρασία),-απενεργοποιήσετε (αλήθεια),-add_lockup (ψευδής) Ποιος μπορεί να μου πει γιατί; Σας ευχαριστώ πολύ!

Γεια wjccentury, δεν είμαι σίγουρος, αλλά φαίνεται σε σας ρολόι fanin κώνου κάποιο σήμα οδηγείται από διαδοχική στοιχείο. Ποιες επιπτώσεις της ελεγξιμότητας του δικτύου ρολογιού σας. Πρέπει να τρέξετε check_test εντολή και να δούμε προσεκτικά την προειδοποίηση και μηνύματα λάθους. Manuel λέει σε αυτή την περίπτωση θα πάρετε μια TEST-281 μήνυμα. Έτσι με check_tets βρείτε όλα αυτά τα μηνύματα και θα προσπαθήσει να αφαιρέσει αυτές τις προειδοποιήσεις. Ελπίζω ότι αυτό θα βοηθήσει: D

Τα περισσότερα κύτταρα περίφραξη ρολόι έχει μια είσοδο λειτουργία σάρωσης που θα παρακάμψει τη διαδοχική στοιχεία στο κελί, κάνοντας το ρολόι πλήρως ελεγχόμενη από τον πρωτογενή I / O της συσκευής. Είστε συνδέοντας ότι μέχρι; John [url = www.dftdigest.com] DFT Digest [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back