Προτάσεις για RF SENIOR PROJECT DESIGN

H

harperj

Guest
Υπάρχει κάποιος που έχει κάποιες καλές ιδέες για ένα RF ανώτερο σχεδιασμό του έργου. Σκεφτόμουν για το σχεδιασμό ενός ασύρματου κινητό τηλέφωνο φορτιστή μπαταρίας. Έχω διαβάσει πολλά άρθρα σχετικά με το Tesla και ασύρματη μεταφορά ιδέες του ρεύματος. Είναι αυτό το έργο ακόμη εφικτό; Πού θα μπορώ να ξεκινήσω;

Μπαταρία σχεδιασμός φορτιστής δεν είναι ένα RF έργο? Ακόμη και σε περίπτωση που σας είναι μέρος ενός κινητού τηλεφώνου. Για το σχέδιο RF μπορείτε να δοκιμάσετε ένα κινητό τηλέφωνο front-end του σχεδιασμού (π.χ. διπλέκτης, T / R διακόπτη, φίλτρα, LNA και ΠΠ) Καλή τύχη

Ένα καλό θέμα για να εργαστούν στην Κατηγορία Ε-ενισχυτές ισχύος σε RF (για παράδειγμα, 2.45GHz) ή παθητικά στοιχεία σε υποστρώματα πυριτίου, κλπ. ...

Δύο μεγάλες προτάσεις - μην προσπαθήσετε κάτι πάρα πολύ σκληρά ή θα πάρετε ποτέ να ολοκληρωθεί σε χρόνο και τυχόν εξαρτημάτων που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμες από το ράφι. Είδα πολλούς ανθρώπους ποτέ να φτάσουμε στο τέλος στην ανώτερη τάξη μου, γιατί αυτά τα δύο πράγματα. Το έργο μου ήταν ένας δορυφορικός δέκτης καιρικές συνθήκες που ταιριάζουν σε έναν φορητό υπολογιστή. Θα μπορούσατε να πάρετε το laptop σας οπουδήποτε στον κόσμο, σημείο μια απλή κεραία στον ουρανό και να λαμβάνουν τις εικόνες καιρικές συνθήκες. Ήταν πολύ απλό, μια GaAs FET LNA, η ΕΠΕΥ τσιπ και ένα απλό PLL τσιπ. καλή τύχη!

Προσπαθήστε να σχεδιάσετε ένα απλό λειτουργικό σύστημα RFID πιθανώς σε 13,56 MHz (ή υψηλότερος εάν έχετε σχέδιο μικροκυμάτων / δυνατότητες ελέγχου). Μπορείτε να σχεδιάσετε τις τρεις κύριες συνιστώσες του συστήματος δηλαδή. Αναγνώστη, αναμεταδότη και υποδοχής Interface (Καλά το HI θα ήταν απλά ένας υπολογιστής!) Με τη γνώση των βασικών κυκλωμάτων και θεωρία EMAG. Αν καταφέρετε να πάρετε ένα πρωτότυπο εργασίας θα δούμε μεγάλη για το βιογραφικό σας ως RFID είναι ένα από τα πιο καυτά τσιτάτο στον κλάδο.

Ένας άλλος παράγοντας είναι να κάνει κάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή ζωή. Με αυτόν τον τρόπο τα χρήματα και το χρόνο που ξοδεύετε για το έργο, θα σας φέρει επιπλέον οφέλη πέρα ​​από την εκπλήρωση των απαιτήσεων που αποφοιτούν σχολείο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back