Προτάσεις για την αγορά του πλοίου ανάπτυξης FPGA.

M

malik_123

Guest
Θέλω να αγοράσω κάποια χαμηλή cos FPGA starter kit είμαι νέος στο FPGA ήθελαν να έχουν το κιτ έτσι ώστε να μπορώ να μάθετε τα βασικά του desiging FPGA ποια θα είναι καλό CYCLONE II FPGA Starter Development Kit ή Xilinx Spartan-3E FPGA θα είμαι gladfull αν πάρω πληροφορίες για κάποιο άλλο καλό κιτ, χάρη

Εξαρτάται από λίγο ό, τι θέλετε. Ένα πλήρες σύστημα, όπου μπορείτε απλά βάλτε την ενεργοποίηση και να πάει; Ή ένα πιο απλό διοικητικό συμβούλιο, όπου μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας ηλεκτρονικά σε ένα είδος συμβουλίου πρωτότυπο. Χρειάζεστε μνήμη στο διοικητικό συμβούλιο για την ανάπτυξη; Είμαι λίγο προκατειλημμένη σε @ ltera, επειδή το χρησιμοποιούν, και επειδή ακούω παρά πολλά σχόλια ότι τα εργαλεία που είναι λίγο πιο εύκολο να αρχίσει με. Από την πλευρά συνιστώσα του άποψη, αν θέλετε μια χαμηλού κόστους starter kit, το componenets που χρησιμοποιούνται είναι τα πιο φθηνά κυκλώνα / Spartan συσκευές, και είναι συγκρίσιμα. Για τους αρχάριους: www.fpga4fun.com Stefaan

Γεια σας έχω περιοχής de1 κιτ FPGA από Terasic. www.terasic.com Διοικητικού incudes κάποιες περιφερειακές συσκευές, όπως Audio Codec, VGA κλπ. εξόδου Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό κιτ αξιολόγησης. Ο πίνακας έχει δύο 40-pin υποδοχές επέκτασης. Επιπλέον μπορείτε να αγοράσετε ένα διαφορετικό κάρτες κόρη (με την κάμερα 5MP, LCD dispalys κλπ) για τα εν λόγω συμβούλιο αξιολόγησης, έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργήσει ευρύ φάσμα εφαρμογών. Αρκετά παρόμοια είναι de2 που αποτελούνται Ethernet PHY και 16x2 LCD. Eval κιτ για SPARTAN-3E είναι αρκετά παρόμοια με de2 και propably είναι φθηνότερα από ό, τι de2. Με φιλικούς χαιρετισμούς

[Quote = obinobi] Γεια σας έχω περιοχής de1 κιτ FPGA από Terasic. www.terasic.com Διοικητικού incudes κάποιες περιφερειακές συσκευές, όπως Audio Codec, VGA κλπ. εξόδου Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό κιτ αξιολόγησης. Ο πίνακας έχει δύο 40-pin υποδοχές επέκτασης. Επιπλέον μπορείτε να αγοράσετε ένα διαφορετικό κάρτες κόρη (με την κάμερα 5MP, LCD dispalys κλπ) για τα εν λόγω συμβούλιο αξιολόγησης, έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργήσει ευρύ φάσμα εφαρμογών. Αρκετά παρόμοια είναι de2 που αποτελούνται Ethernet PHY και 16x2 LCD. Eval κιτ για SPARTAN-3E είναι αρκετά παρόμοια με de2 και propably είναι φθηνότερα από ό, τι de2. Φιλικά [/quote] Υπάρχει κάποια εταιρεία όπως η Terasic αλλά για Xilinx FPGAs; .. Εννοώ οι ίδιοι, εκτός από την Xilinx .. μια εταιρεία που παράγει λύση για Xilinx FPGA κιτ

Γεια σας Υπάρχει πολλή των εξωτερικών εταιριών με πίνακες αξιολόγησης βασίζεται σε συσκευές Xilinx. Αλλά έχουν modular λύσεις με κάρτες κόρη; Για μένα είναι δύσκολο να πω. Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ναι. Το αγόρασα από ένα τοπικό διανομέα των AVINET, ΙΝΔΙΑ.

αγαπητέ φίλε .. kvingle, i Wana γνωρίζουμε πολύ περισσότερα για το κιτ και επισκέφτηκα την ιστοσελίδα, επίσης, αλλά μπορεί u να μου δώσετε κάποιες περισσότερες πληροφορίες. Σχετικά με αυτή την κάπως προγραμματισμού και εφαρμογής καθώς prectical του .. το κιτ είναι διαθέσιμη για 39 $ και έτσι γύρω στο 1800 RS. u αγόρασε όλα τα περιφερειακά επίσης ..; για 99 $ (Thay ας πούμε) .. να μου δώσει πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ur εμπειρία με το κιτ, διότι εγώ πρέπει να το αγοράσει γρήγορα και πήρα τη διεύθυνση του διανομέα σε Pune. Τα πάντα εξαρτώνται από UR ΕΜΠΕΙΡΙΑ με το κιτ. SO παρακαλώ απαντήστε μου γρήγορα ώστε να μπορώ να το αγοράσει γρήγορα. και παρακαλώ να μου δώσετε μερικά παραδείγματα programing πάρα πολύ (λίγο), έτσι ώστε τα μέλη του φόρουμ μπορούν επίσης να έχουν μια καλή εμπειρία για το γνώσεων,. χάρη φίλο im στο Γκουτζαράτ. -RONY ima προγραμματιστής μικροελεγκτών.

Όπως είπα ότι το αγόρασε για 2.600 INR (παραδίδεται στη Βομβάη) από τον διανομέα PUNE AVINET. Όχι, εγώ δεν πήρε τα αξεσουάρ όπως ήταν δαπανηρή από ό, τι kit ίδια: D Το κιτ είναι πραγματικά μεγάλη για να ξεκινήσει με FPGA και PSoC. Επίσης, περιλαμβάνει καλώδιο USB του προγραμματισμού (που είναι μια μεγάλη δυνατότητα, όπως USB προγραμματιστές FPGA είναι ακριβά. Xilinx καλώδιο πλατφόρμα USB θα σας κοστίσει περίπου 225 δολάρια, αν και μπορείτε να έχετε ένα σπιτικό παράλληλη προγραμματιστής, USB είναι Buzzword σήμερα) PS Το καλώδιο προγραμματισμού ειδικά για το κιτ αυτό μόνο και χρησιμοποιεί ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα AVINET (Δεν επιπτώσεων) για τον προγραμματισμό. FPGA πυκνότητα είναι αρκετά καλό για μια μίζα. , Όπως αναγράφονται στον παραπάνω σύνδεσμο το PCB να έχει θερμοκρασία αισθητήρα, σειριακές και παράλληλες μνήμη και πολλές άλλες χαρακτηριστικό. Είναι inlclude επίσης 6,4 GB DVD του λογισμικού πακέτο από την Xilinx. συμπεριλαμβανομένων Xilinx ISE 10.1, EDK και όλα τα άλλα Xilinx εργαλεία EDA. (Εξοικονομεί πολύ εύρος ζώνης) και δεν πηγαίνουν από την τιμή 39 δολάρια .. Δεν μπορεί να διαφέρουν.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back