Προσπαθώντας να τρέξει με μπαταρία LED φώτα 110V σύστημα

N

nopeda

Guest
Μέχρι στιγμής, θα ήθελα να χρησιμοποιήσει κάποια φώτα LED με 110 volt σύστημα inverter, επειδή φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσετε το λιγότερο ποσό της εξουσίας, αλλά το μόνο 110 volt μπαρ από αυτά που έχω δει έχουν κοστίσει $ 50 + και δεν θέλω να δαπανώνται τόσα πολλά. Είδα κάποια που διαρκεί από 6 μπαταρίες AA σε Walmart για πολύ λιγότερο. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα φτηνό μετασχηματιστή στην εξουσία από μια πηγή 110 volt σύστημα, και αν ναι, τι μετασχηματιστή τάσης πρέπει να κάνω χρήση και πρέπει να κάνω για να κολλήσεις συνδέσεις μεταξύ των επαφών, όπου οι μπαταρίες θα είναι; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια! Δαβίδ

Η μπαταρία έχει έξοδο DC. LEDs χρειάζονται εισόδου DC. Ένας μετασχηματιστής έχει μια έξοδο εναλλασσόμενου ρεύματος που θα ανατινάξει τα LED χωρίς ανορθωτή να μετατρέψει το AC σε DC.

Τι έγραψε Audioguru είναι αλήθεια, ωστόσο, εάν ένα LED είναι συνδεδεμένο με AC που θα ασκεί κατά τη διάρκεια ενός δεύτερου κύκλου μόνο. Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ένα πλεονέκτημα κατά το σχεδιασμό της LED αλυσίδα και την τρέχουσα του. Raoof

Γεια σου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πηγή ρεύματος 110V άμεσα για αυτήν την εφαρμογή. όπως αναφέραμε και παραπάνω απάντηση. αν μπορούμε να επιλέξετε την ορθή τρέχουσα αντίσταση περιορισμό, γιατί να μην χρησιμοποιούμε αυτά τα LED σε σειρά παράλληλα τον τρόπο με 110V AC που απαιτείται ανά αριθμούς; Η του φθηνότερη μέθοδος από την αγορά ενός μετασχηματιστή. Αντίο.

Η μέγιστη επιτρέπεται αντίστροφη τάση για πιο LED είναι μόνο 5V έτσι ένας ανορθωτής ή που συνδέει τα LED back-to-back πρέπει να χρησιμοποιούνται.

Γεια σας, δείτε τα διαγράμματα beluw και να συνειδητοποιήσουν τα πράγματα. Επιλεγμένα τρέχουσα LED είναι τυπικά 20mA. Τρέχουσα προφίλ: Ο περιορισμός της δύναμης αντίστασης προφίλ απαγωγή R = 2.2k/1watt Κατανάλωση ισχύος σε LED Πηγή προφίλ κατανάλωση ισχύος Αντίο.

Τιμή ρεύματος σας είναι 20mA, αλλά το μέσο ρεύμα είναι περίπου 6mA η οποία είναι αρκετά αμυδρό. Θα τρεμοπαίζει στα 60Hz.

Πάνω από κύκλωμα είναι το μισό διορθωθεί κύμα. την παλμική ouyput έχει δώσει στην ηγεσία. σύμφωνα με δήλωση audioguru του, θα τρεμοπαίζουν στο ρυθμό 60Hz. αλλά αυτή η επίδραση cann't σε θέση να προσδιορίσει με γυμνό μάτι, όπως η λάμπα πυρακτώσεως. Αν η φωτεινότητα απαιτείται, μπορούμε να μειώσετε την τιμή της τρέχουσας αντίστασης περιορισμό. Διαφορετικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε fullwave ανορθωτή και να αυξήσει τη φωτεινότητα σχεδόν διπλάσιο, με τη βοήθεια της αύξησης της μέσης τρέχουσας τιμής. Σημείωση: Μια μικρή αξία του πυκνωτή συνδέεται παράλληλα με την παροχή συνεχούς ρεύματος θα αυξήσει περαιτέρω τη σταθερή λειτουργία. Ευχαριστώ για Audioguru το σχόλιό σας.

LED φώτα μου χριστουγεννιάτικο δέντρο αισθητά τρεμοπαίζει στα 60Hz.

Διπλασιασμός του μετά διαγράφονται.

Διπλασιασμός του μετά διαγράφονται.

Μπορείτε να μας δώσετε τη σύνδεση, κλιματισμό σήμα και τα στοιχεία του οδηγού για identyfing η αιτία διαδρομή. τα φώτα σας δεν τρεμοπαίζει στα 60Hz. ότι shouuld να είναι πολύ χαμηλή συχνότητα. Αντίο.

Συχνότητα δικτύου μου είναι 60Hz. LED φώτα μου χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ημικύματος διορθωθεί, ώστε να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί στα 60Hz και το τρεμόπαιγμα είναι ορατή.

Αυτό είναι το κρίσιμο επάνω περιοχή συχνοτήτων του ανθρώπου ορατότητα μάτι. Τώρα ο καλύτερος τρόπος για την επίλυση αυτού του ζητήματος είναι ο διπλασιασμός του ποσοστού τρεμοπαίζει (120 φορές / sec) με μέσο για την παροχή πλήρους ανορθωτή κύμα αντί του μισού ανορθωτή κύματος. Σε αυτή την κατάσταση η μέση τρέχουσα αξία, επίσης, πρόκειται να αυξηθεί και να χαλάσει τα LED σας. Θα πρέπει να δώσετε σωστή τρέχουσα αντίσταση περιορισμό. Πολύ ωραία Audioguru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back