Προσοχή στα πλαστά MAX232 από την Κίνα

C

ctownsend

Guest
Μόλις έλαβα μια αποστολή περίπου RS232 σε TTL μετατροπείς από την Κίνα, ακριβώς όπως αυτά εδώ.
rs232tottl.jpg
Από το σύνολο ΚΑΝΕΝΑ αποστολή εργαζόταν. Όταν προσπαθείτε να στείλετε μια σειρά από χαρακτήρες με 8051 στον τερματικό σταθμό @ 9600 bps, το υπερβάσεις σειριακή θύρα μου στον υπολογιστή τόσο κακή που ακόμη και μια άλλη συσκευή που εργάζονται θα λειτουργήσει. Είχα να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή μερικές φορές για να το ισιώσει έξω. Μετά από περαιτέρω έρευνα, θα αντικατασταθεί το "max232" με ένα πραγματικό, και λειτούργησε κάθε φορά. Το έκανα αυτό για κάποιους άλλους και αυτοί επίσης εργαστεί. Το τσιπ ίδια έχει ενδείξεις όπου θα "MAX232 ΧΑΚ 1027». Ήταν μια καλή συμφωνία. Πρέπει να ήξερα ότι ήταν πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Ευχαριστώ για το heads up. Πολλά πλαστά κατασκευαστές από την Κίνα κάνουν αυτό! : X Sparkfun αναφερθεί επίσης παρόμοιες με αρχαία ATMega328: [url = http://www.sparkfun.com/commerce/news.php?id=364] SparkFun Electronics [/url]

Υποψιάζομαι ότι πολλά από τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα που πωλούνται από τους Κινέζους πωλητές eBay είναι πλαστά. Οι τιμές είναι ακριβώς τρόπος πάρα πολύ καλό σε πολλά από αυτά τα μέρη. Η Κίνα είναι η γη της αντίστροφης μηχανικής, και εγώ θα το στοίχημα ένα καλό ποσοστό από αυτά τα μέρη, ενώ θα μπορούσε να λειτουργήσει αρκετά καλά, δεν είναι γνήσια. Microchip μικροελεγκτές που πωλούν για ένα κλάσμα της λιανικής τιμής μου έχουν αναρωτιούνται ποιο είναι το σκορ. Μπαίνω στον πειρασμό να παραγγείλετε κάποια και να τα στείλετε με μικροτσίπ για την αξιολόγηση. http://www.edaboard.com/thread188333.html

Γνωρίζω μερικούς τύπους που κάηκε την αγορά ενός μεγάλου QTY του για AVR από την Κίνα (ένας τύπος σε αγορά 500 τμχ!). Θα χάσει πολλά $ $. Στην περίπτωση μου, αυτά τα στοιχεία γρήγορα εμφανίστηκε, αμέσως πολλά ebay πωλητές πλημμυρίσει την αγορά. Φάνηκε να συμβεί εν μία νυκτί. Αγόρασα αρκετά από αυτά, και ούτε καν το ένα είναι εργάσιμη. Ας ελπίσουμε ότι το eBay θα σταθεί πίσω από πολιτικές για την προστασία τους, που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back