Προσομοίωση του δικτύου ad hoc σε matlab

A

athinap7

Guest
Γεια σας έχω το εξής πρόβλημα για το έργο MSc μου. Έχω να σχεδιάσετε στο Matlab ένα δίκτυο με 15 κόμβους κατανέμονται τυχαία. Τότε θα πρέπει να υπολογίσουν την ευκλείδεια απόσταση μεταξύ των κόμβων και να συνδέσετε με μια γραμμή τους κόμβους που η απόστασή τους είναι μικρότερη από ένα όριο (ας πούμε 350 μ.), έχω γράψει τον ακόλουθο κώδικα που θα υπολογίζουν την απόσταση και να ελέγξετε εάν είναι μικρότερο από 350m για k = 1: Ν? για j = 1:15? αν ~ k = j? d (k, j) = ((nodesX (k)-nodesX (ι)) ^ 2 + (nodesY (k)-nodesY (ι)) ^ 2) ^ 0,5? αν δ

[QUOTE = athinap7? 650966] Γεια σου έχω το εξής πρόβλημα για το έργο MSc μου. Έχω να σχεδιάσετε στο Matlab ένα δίκτυο με 15 κόμβους κατανέμονται τυχαία. Τότε θα πρέπει να υπολογίσουν την ευκλείδεια απόσταση μεταξύ των κόμβων και να συνδέσετε με μια γραμμή τους κόμβους που η απόστασή τους είναι μικρότερη από ένα όριο (ας πούμε 350 μ.), έχω γράψει τον ακόλουθο κώδικα που θα υπολογίζουν την απόσταση και να ελέγξετε εάν είναι μικρότερο από 350m για k = 1: Ν? για j = 1:15? αν ~ k = j? d (k, j) = ((nodesX (k)-nodesX (ι)) ^ 2 + (nodesY (k)-nodesY (ι)) ^ 2) ^ 0,5? αν δ

Γεια σας μπορείτε να μας στείλετε το υπόλοιπο του κώδικα; ή τουλάχιστον να βοηθήσει tp ξέρουν πώς πρόκειται να ξεκινήσει ένας κώδικας Matlab για την παραγωγή τυχαίων σταθμό βάσης και κόμβους στη συνέχεια να βρει θέσεις του (για τώρα)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back