Προσομοίωση κυκλώματος χρησιμοποιώντας MWO

S

sekharareddy

Guest
Γεια σας Όλοι, Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να συνδέσετε τα λιμάνια σε MW γραφείο σε ένα κύκλωμα το οποίο έχει Device-1: πομποδέκτης με αντίσταση διαφορική 100Ω Device-2: Balun με 200Ω ισορροπημένη αντίσταση 50Ω και ασύμμ Γι 'αυτό, Αν θεωρώ την αντίσταση αξίες της Transceiver είναι αρκετό. Παρακαλούμε δείτε το συνημμένο S-παράμετρος-1 αρχείο για τις πληροφορίες. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=960555 # 960555 [/img]

Γεια σας sekharareddy, είμαι πίσω ... Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι για να παράγουν διαφορετικά σήματα στο Περιβάλλον Σχεδιασμός AWR. Η διαφορά μεταξύ τους είναι πραγματικά στην τοπολογία του κυκλώματος είναι προσομοιωμένες. Δείτε το συνημμένο έγγραφο PDF ... Παρόμοιο τρόπο μπορείτε cannect S-παραμέτρων του αρχείου σας ... --- --- Manju

Γεια σας Manju, Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Έχω την προσομοίωση MMconv και XFMRTAP σύμφωνα με το έγγραφό σας, που εργάζονται fine.In της υπόθεσης αντίσταση μου απόκλιση είναι 100Ω και ισορροπημένη αντίσταση είναι 50Ω. Έτσι, θέλω να πάει με το XFMRTAP option.But στο ότι, ακόμη και αν έχω κρατήσει το μετασχηματιστή λόγος σπειρών ως 1 από τις δύο πλευρές παίρνω τα αποτελέσματα. Μήπως θα έπρεπε να προχωρήσει με τη διατήρηση του δείκτη στροφές (και στις δύο πλευρές) ως 1; Επίσης μπορεί u μόλις περάσει μέσα από τις αξίες Αντίσταση έγγραφο του πομποδέκτη μου, έδωσα πιο πάνω; Μπορείτε να μου δείχνουν πώς να προχωρήσει περαιτέρω επ 'αυτού;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back