S
stube40
Guest
Είμαι τραβώντας τα μαλλιά μου από τότε που διατηρούν την καταστροφή της Murata NMC1215SC DC / DC στο CPU μου ελεγχόμενη H-Bridge σχεδιασμό. Δεν υπάρχει καμία προφανή σημάδια της ζημίας, όπως η θερμότητα ή την οσμή, απλά να σταματήσει outputting + / - 15V. Δοκιμές από κύκλωμα εναντίον μιας συσκευής αναφοράς δείχνει ότι πραγματικά είναι νεκρό. Η H-γέφυρα σχεδιασμό χρησιμοποιεί το 4x συσκευή Murata να παρέχει μια απομονωμένη 4x ράγες εξουσία για την 4x IGBTs Fairchild και τους Vishay VO3120 οπτικο-απομονωμένες οδηγούς MOSFET. Έχω επισυνάψει μια λεπτομερή σχηματικό που δείχνει κάθε συστατικό. Ο σχεδιασμός είναι για μεταγωγή 150V / 40A υψηλής τάσης πηγή ενέργειας, αλλά μέχρι τώρα έχω μόνο εργαστηριακών δοκιμών με 12V σε μια αντίσταση 27 Ohm. Υποθέτω ότι πρέπει να είναι καταστροφικές αν και η ανεπαρκής προστασία της Murata, αν και μέχρι στιγμής δεν ήταν σε θέση να καλύψουν οποιαδήποτε ύποπτη αιχμές για τον παλμογράφο. Στα $ 20 το pop όμως από Farnell, αυτά τα μέρη δεν είναι φθηνή και είναι αποδεικνύεται ότι είναι ένα ακριβό έργο ντετέκτιβ. Μοναδική άλλη σκέψη μου είναι ότι είμαι υπερβολική φόρτωση της εξόδου του Muratas που είναι μόνο ονομαστική 1W. Αρχίζω να ξεμείνει από ιδέες - μπορεί κανείς να προτείνει κάτι για να προσπαθήσει;