Προβλήματα με τους Δελφούς Παραδείγματα Script στο Designer Altium 10

E

El Pollo Loco

Guest
Είμαι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις "Δημιουργία Περιφερειών από Bitmap" παράδειγμα script Δελφών που θα χρησιμοποιηθεί αμέτρητες φορές σε Designer Altium 9 για να δημιουργήσετε ένα γραφικό αντικείμενο σε έναν πίνακα Είμαι σχεδιασμό. Γνωρίζω ότι υπάρχει ένα ξεχωριστό "Δημιουργός Logo" παράδειγμα script που λειτουργεί σε AD10, αλλά αυτό δεν έχει μεγάλη ευελιξία ως «Δημιουργία Περιφερειών από Bitmap" σενάριο. Όταν προσπαθείτε να μεταγλωττίσετε και να εκτελέσετε το σενάριο να πάρω ένα "αναγνωριστικό αδήλωτη: SetupComboBoxFromLayer" σφάλμα. Ένα screenshot επισυνάπτεται. Έχει κανείς εκεί έξω βιώσει αυτό πριν; Είμαι πολύ ενδιαφέρονται για τον καθορισμό αυτό το σενάριο τόσο για δική μου χρήση και για τους μαθητές μου αναθέσει στη χρήση Altium. Είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ, ώστε ευχαριστεί εκ των προτέρων για τη βοήθεια από ένα noob. :)

Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν μια αρκετά εύκολη αποτύπωση πραγματικότητα. Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να εντοπίσει ένα αντίγραφο του αρχείου "LayerComboBox.pas" από έναν από τους άλλους φακέλους σενάριο παράδειγμα (υπάρχει ένα εύχρηστο αντίγραφο στο \ Delphiscript Scripts \ PCB \ κατάλογο Δημιουργός Logo PCB). Αντέγραψα το αρχείο στο \ Delphiscript Scripts \ PCB \ CreateRegionsFromBitmap κατάλογο και στη συνέχεια άνοιξε το PCBPictureCreator.PRJSCR σε Altium και προστίθεται το αντίγραφο του LayerComboBox.pas στο έργο. Επαναμεταγλωττίστε στη συνέχεια, εκτελέστε και λειτουργεί σαν πρωταθλητής. Ας ελπίσουμε ότι αυτό βοηθά κάποιος άλλος πριν από τραβούν τα μαλλιά τους.

Πού μπορώ να βρω τις Σενάρια για Δελφούς Designer Altium 10; Δεν υπάρχουν παραδείγματα / DelphiScripts φάκελο που υπάρχει μετά την εγκατάσταση Altium Designer 10.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα παραδείγματα script εδώ: [url = http://wiki.altium.com/display/ADOH/Script+Examples+Gallery+Reference] Σενάριο Αναφοράς Παραδείγματα Gallery - Ελληνικά τεκμηρίωση - Το Wiki Altium [/url] Είναι δεν εγκαθίσταται από προεπιλογή.

Γεια El Pollo Loco, στο σύνδεσμο που δείχνουν ότι δεν υπάρχει τρόπος για να κατεβάσετε τα σχέδια σεναρίου. Μπορείτε να μου πείτε πού μπορώ να κατεβάσετε το λογότυπο του έργου PCB. Σας ευχαριστώ.

Προσπάθησα να επισυνάψετε ένα συμπιεσμένο αρχείο των σεναρίων Altium σε αυτή τη θέση (ελπίζω οι διαχειριστές φόρουμ δώσει την ευλογία τους). Μοιάζει με το download link κατεδαφίστηκε από wiki συμβολή Altium του. Αυτό θα μπορούσε να είναι η τελευταία βολικό μέρος για την internetz να τους πάρει ... View attachment 71096

Σας ευχαριστούμε.
g.gif

Σας ευχαριστούμε για τα σενάρια, El Pollo Loco! Νομίζω ότι έχεις δίκιο - αυτό είναι το μόνο μέρος που φαίνεται να είναι διαθέσιμος. Είμαι χτυπάει στο Altium ως προς το γιατί τα σενάρια έχουν εξαφανιστεί στην Designer Altium 10 και πάνω, ακόμη και αν Wiki τους θα τους εξετάσει.

Μεγάλη θέμα με σας παιδιά El Pollo Loco & Engenuics ευχαριστώ για την προσπάθεια. Πώς να χρησιμοποιήσετε το σενάριο, μπορείτε να μου πείτε πώς να το τρέξει, ας υποθέσουμε ότι θέλω να σφραγίζουν το λογότυπο σε σχηματικές αναπαραστάσεις μου ..

[QUOTE = shelsd96? 1116012] Πώς να χρησιμοποιήσετε το σενάριο, μπορείτε να μου πείτε πώς να το τρέξει, ας υποθέσουμε ότι θέλω να σφραγίζουν το λογότυπο σε σχηματικές αναπαραστάσεις μου .. [/quote] Εδώ είναι ένα pdf από το τμήμα στις σημειώσεις Altium πορεία μας ότι έχει τις οδηγίες, μαζί με λεπτομέρειες για τη μέθοδο πρόχειρο για να πάρει μια εικόνα μέσα Ελπίδα που βοηθά! View attachment 78118

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back