Προβλήματα με τη χρήση GTP-USB του WinPIC800

S

smiles

Guest
Hi! Έχω ένα κύκλωμα χρέωση για PIC ονομάζεται GTP-USB, όπως αυτό http://img230.imageshack.us/img230/5571/gtpusb1op7.jpg Στη συνέχεια, μπορώ να χρησιμοποιήσω καλώδιο του εκτυπωτή, το ένα άκρο συνδέεται με το λιμάνι τοποθετείται στο κύκλωμα, συνδέστε το ένα άκρο με τη θύρα USB του υπολογιστή. Ο οδηγός υλικού εμφανιστεί η οθόνη εγκατάστασης, εγώ ακολουθεί ο οδηγός και επιτέλους να λέει "Το υλικό δεν έχει εγκατασταθεί, επειδή ο οδηγός δεν μπορεί να βρει το απαραίτητο λογισμικό" Είχα winpic800 εγκατασταθεί. Μπορείτε να μου πείτε τι λάθος που πήρα; Ευχαριστώ πολύ!

Ακούγεται σαν να χρησιμοποιείτε το λάθος του λογισμικού.

Έχω μόνο GTP-USB και winpic800 ver 3.55f μόνο, φαίνεται ότι δεν έχω έναν οδηγό για αυτό το νέο υλικό, πού μπορώ να το βρω; Και GTP-USB firmware Προγραμματιστής δεν είναι ελεύθερη τώρα, ποιος είναι ο ρόλος της; Ευχαριστώ!

Hi! Έχω εγκαταστήσει το επιτυχημένο, ξέχασα να το εντοπίσετε στο GTP-USB οδηγό: (ούτως ή άλλως, ευχαριστεί όλους!

Μπορείτε να μου πείτε τι είναι αυτό το σφάλμα, χρησιμοποιώντας winpic800, ανοίξτε. Hex αρχείο μου και να επαληθεύει όλες, λέει αυτό το σφάλμα, το σφάλμα αυτό είναι σημαντικό;

Είναι το firmware που περιλαμβάνονται;

έχουν κατεβάσει το u; και να δούμε τι έχει.

Όχι, coz δεν είμαι άδεια λειτουργίας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το είδος των δικτυακών τόπων. Θα μπορούσατε σας παρακαλώ reupload αυτόν το φάκελο εδώ. Ευχαριστώ.

Ναι, είναι το GTP USB καλοκαίρι έκδοση

Επιτρέψτε μου να ξέρουν πού ru από; από τον τρόπο που εδώ το αρχείο αυτό που θες:. Δ

Λατρεύω την Τυνησία! Χάρη, έναν φίλο πολύ.

[Quote = Ahmad_k] Ναι, είναι το GTP USB καλοκαιρινή έκδοση [/quote] ur δικαίωμα. καλό να γνωρίζουμε ur εδώ. και πώς ru;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back