Πρέπει σειριακή θύρα επικοινωνίας με qt δημιουργός

J

jerkymotion

Guest
Είμαι νέος σε qt δημιουργός .... Θέλω να ξεκινήσω άμεσα με σειριακή θύρα επικοινωνίας με Qt δημιουργός ... παρακαλώ να μου όλη τη βοήθεια .... κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί

ρίξτε μια ματιά στο QExtSerialPort [url = http://qextserialport.sourceforge.net/] QextSerialPort [/url]

Δούλεψα μέσα από αυτό και να κατεβάσει το αρχείο zip ..... αλλά από εδώ και δεν έχω ιδέα πώς να κάνει GUI based εφαρμογή για σειριακή θύρα επικοινωνίας

παρακαλώ να μου τον κωδικό λεπτομέρεια για την έναρξη σειριακή θύρα επικοινωνίας με GUI εφαρμογή που βασίζεται ...

Έχω χτίσει επιτυχώς τη βιβλιοθήκη για τη χρήση qextserial ... και με επιτυχία σε θέση να γράψει τα δεδομένα σε σειριακή θύρα χρησιμοποιώντας GUI γίνει σε qt δημιουργός ..... αλλά δεν μπορούσε να διαβάσει τα δεδομένα από τη σειριακή θύρα σε QT GUI μου ... .. γι 'αυτό παρακαλώ να με βοηθήσει ...

hi jerkymotion προσπαθώ το ίδιο πράγμα μπορεί να σας helip σε αυτή την πτυχή. πώς θα γίνει αυτό μπορεί να σας παρακαλώ να εξηγήσετε; Χάρη & Vishnu Regards

μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο e-mail ID μου, αν θέλετε τον κώδικα: -? [Email = "suraj@robotics.org.np"] suraj@robotics.org.np [/email]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back