Πρέπει να λύσει αυτή την εξίσωση. IM1

J

jc2

Guest
Πρέπει να λύσει την εξίσωση του σχήματος. Πρέπει να αποκτήσετε IM1 ως συνάρτηση των άλλων αντικειμένων Παρακαλώ βοηθήστε με, πώς μπορώ να λύσει αυτή την εξίσωση;, όπου μπορώ να το λύσει; Αυτή είναι η εξίσωση της μορφής x = IM1, και f = λ? το συμβολικό αντικείμενα της εξίσωσης είναι: x KP WL VDD av r1 veb1 r2a2 r2a1 veb2 r2b2 r2b1 vt στ vo Είναι μία εξίσωση Βοήθησέ με ευχαριστίες

Υπάρχει λογισμικό που ονομάζεται FEMLAB για την επίλυση δύσκολες εξισώσεις αν και εγώ προσωπικά δεν ξέρω πώς να το χρησιμοποιήσετε. Αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό.

Γεια jc2, ομαδοποίηση όρους, μπορείτε να πάρετε μια 3η τάξη (κυβικά) εξίσωση στο x. Αυτό μπορεί να λυθεί με τις συνήθεις μεθόδους. Regards Z

Γεια σου, U μπορεί να περιγράψει με σαφήνεια το πρόβλημα ... για να μου φαίνεται IM1 είναι ήδη μια λειτουργία του Vdd, vt, κλπ. ..

eda_freak: η εξίσωση που μου έδειξαν είναι IM1 ως συνάρτηση της vt, vbe1, IM1, .......; αλλά δεν θέλω IM1 ως συνάρτηση της IM1? θέλω IM1 σε συνάρτηση με τα άλλα αντικείμενα: vt, vbe1, vbe2, R1, r2a2, κλπ. ...... bangash? Πώς θα μπορούσα να λύσει αυτή την εξίσωση σε matlab; ευχαριστίες

εννοείτε ότι θέλετε το άλλο μεταβλητές ως IM1 λειτουργία;; Και θα θέλατε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσουν να το κάνουμε; Αν ναι, το TI-89 αριθμομηχανή κάνει κάποια αξιοπρεπή συμβολική πράγματα (αλλά χρησιμοποιείτε έναν τόνο των μεταβλητών) ... Εάν είστε πραγματικά απελπισμένοι και δεν έχουν άλλες επιλογές, θα μπορούσατε να περάσετε μισή ώρα πληκτρολογώντας όλη εξίσωση στο παράθυρο του σπιτιού χρησιμοποιώντας τη λειτουργία της «λύσει» όπως αυτό: λύσουν (IC1 = (1 / 2) Kn (W / L )...., Vt) Σε αυτή την περίπτωση θα προσπαθήσει να επιλύσει για Βερμόντ ... Έχω κάνει κάποια τρελά πράγματα με το TI89 ... πήρε για πάντα για μένα και στις δύο πληκτρολογήστε το και για να φτύσει μια απάντηση .. τίποτα το κακό, αλλά θα μπορούσε να δουλέψουν. Διαφορετικά, MATLAB (πολύ πιο κατάλληλη για τη δουλειά) ... έχει κάποια συμβολική εργασιών, συμπεριλαμβανομένης κάτι παρόμοιο με την επίλυση λειτουργία στην TI-89 ... Εδώ είναι μια σύνδεση: http://www.mathworks.com/access/helpdesk/help/toolbox/symbolic/ch14.html έχω την έκδοση μαθητής του Matlab και το συμβολικό πράγματα φαίνεται να λειτουργεί. για να μπορέσετε να κάνετε οποιαδήποτε λύση θα πρέπει να πείτε Matlab ότι θέλετε τη μεταβλητή σε συμβολική (στίχοι vector) μορφή .... ο σύνδεσμος δείχνει μερικά παραδείγματα Καλή τύχη και την ελπίδα αυτό βοηθά.

doucadio και bangash? προσπάθησα να λύσει αυτή την εξίσωση με το matlab (λύσουμε), αλλά δεν θα μπορούσα? παρακαλώ να με βοηθήσει, μου λένε πώς να λύσει την εξίσωση αυτή και, αν θέλετε να το λύσουμε θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ..... ............ ευχαριστίες

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back