Πρέπει κύκλωμα χρησιμοποιώντας BJT και op amp

W

wanelec

Guest
μπορεί κανείς να με βοηθήσει να βρω κύκλωμα το οποίο έχει δύο δεκαετία BJT-OP AMP CASCADE αναστρέφοντας ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΤΑΣΗΣ παρακαλώ να με βοηθήσει το συντομότερο δυνατό να επισυνάψετε το κύκλωμα ή οποιαδήποτε suggsestion για μένα .. ευχαριστώ

Τι σημαίνουν, το εξηγήσει παρακαλώ;

μέσα τίτλος του έργου μου όρος είναι "δύο δεκαετία BJT OP AMP CASCADE αναστρέφοντας ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ".... Θέλω να σχεδιάσει αυτό το κύκλωμα, αλλά δεν έχω ιδέα. u μπορεί να μου δώσει κάποια συμβουλή ή ιδέα να σχεδιάσει αυτό το κύκλωμα ..;

δύο δεκαετία = 40dB; Θα πρέπει να είναι μια τάση ενισχυτή με δομή καταρράκτη, η οποία υποθέτω ότι γνωρίζετε τι σημαίνει. Είναι ένα αρκετά γενικό θέμα. Ρωτούσες καλύτερα εκπαιδευτή σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τίτλος: Δύο δεκαετία BJT-OP AMP καταρράκτη αναστρέφοντας ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ενισχυτής τάσης: μόνο ένα BJT, ένα OP AMP UA 741 και ένα τροφοδοτικό των 12V πρέπει να χρησιμοποιούνται. ένα 10k ohm φορτίο και ένα σήμα εισόδου θα πρέπει να συνδεθεί μέσω πυκνωτών για την ενισχυτή.Το μέγιστο κέρδος τάσης είναι περίπου -500. Αντίσταση εισόδου είναι περίπου 600 αντίσταση ohm.output είναι περίπου 10K ohm.The χαμηλή συχνότητα αποκοπής είναι περίπου 200Hz και την υψηλή συχνότητα αποκοπής είναι περίπου 20KHz (εύρος ζώνης των 200-20KHz: 2 δεκαετίες). Η μέγιστη κορυφή σε κορυφή (ΠΜΕ) έξοδος χωρίς ψαλίδισμα είναι ≥ 6v.The op ενισχυτή δεν πρέπει να παρουσιάζουν χαμηλή παραμόρφωση σε ποσοστό ≤ 20KHz

[Quote = wanelec] Τίτλος: Δύο δεκαετία BJT-OP AMP καταρράκτη αναστρέφοντας ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ενισχυτής τάσης: μόνο ένα BJT, ένα OP AMP UA 741 και ένα τροφοδοτικό των 12V πρέπει να χρησιμοποιούνται. ένα 10k ohm φορτίο και ένα σήμα εισόδου θα πρέπει να συνδεθεί μέσω πυκνωτών για την ενισχυτή.Το μέγιστο κέρδος τάσης είναι περίπου -500. Αντίσταση εισόδου είναι περίπου 600 αντίσταση ohm.output είναι περίπου 10K ohm.The χαμηλή συχνότητα αποκοπής είναι περίπου 200Hz και την υψηλή συχνότητα αποκοπής είναι περίπου 20KHz (εύρος ζώνης των 200-20KHz: 2 δεκαετίες). Η μέγιστη κορυφή σε κορυφή (ΠΜΕ) έξοδος χωρίς ψαλίδισμα είναι ≥ 6v.The op ενισχυτή δεν πρέπει να παρουσιάζουν χαμηλή παραμόρφωση σε ποσοστό ≤ 20KHz [/quote] Θα μπορούσα να έχω ur e-mail προσθέσω; u ανάγκη για ur έργο μίνι ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back