Πού μπορεί να βρει τον αλγόριθμο προγραμματισμού για P89C51X2BN

N

nambinh

Guest
Γεια όλοι οι φίλοι, Θέλω να οικοδομήσουμε ένα προγραμματιστή της Philips P89C51X2BN, όμως δεν μπορώ να βρω τον αλγόριθμο προγραμματισμού στο δελτίο του P89C51X2BN.

u μπορεί να δοκιμάσετε τις οδηγίες εφαρμογής για την κατασκευή του προγραμματιστή νομίζω u θα έχει η solution.you να το google να το δείτε r αναζήτηση στο δικτυακό τόπο atmel

[Quote = vijaya_narayana] u μπορούν να δοκιμάσουν τις οδηγίες εφαρμογής για την κατασκευή του προγραμματιστή νομίζω u θα έχει η solution.you να το google να το δείτε r αναζήτηση της atmel ιστοσελίδα [/quote] ευχαριστώ δεν μπορώ να βρω τον αλγόριθμο προγραμματισμού για P89C51X2BN η atmel δικτυακός τόπος

[Quote = nambinh] Γεια όλοι οι φίλοι, Θέλω να οικοδομήσουμε ένα προγραμματιστή της Philips P89C51X2BN, όμως δεν μπορώ να βρω τον αλγόριθμο προγραμματισμού στο δελτίο του P89C51X2BN. [/Quote] Γιατί νομίζετε ότι αστειευόμουν όταν γράψατε ότι Η Philips δεν / δεν δημοσιεύει την πληροφορία αυτή; Θεωρώ ότι είναι πολύ απίθανο κάποιος να διαρρεύσουν πληροφορίες που παρέχονται μόνο για τους κατασκευαστές συσκευών προγραμματιστή, έναντι ΜΔΠ. Αλλά ίσως να προσπαθώ πάντα να επικοινωνήσετε με τη Philips / NXP άμεσα ... Ή, μπορείτε να προσπαθήσετε να αντιστρέψει-μηχανικός από έναν προγραμματιστή συσκευή η οποία είναι ικανή να του προγραμματισμού αυτών των τσιπ. JW

[Quote = ajay_bhargav] δείτε το δελτίο του .. :) εκεί [/quote], η οποία δελτίο; ; Του P89C51X2 του Μπορείτε να μας δώσετε εδώ μια σύνδεση; JW

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back