Πολυ στρώμα Διαδρομή

S

SP24

Guest
Είμαι με τη χρήση πολυ στρώμα για να συνδέσετε δύο gates.The απόσταση μεταξύ των δύο πύλες είναι 2 um και είμαι χρησιμοποιώντας το σε NAND διάταξης.Είμαι εργάζονται για 65nm διαδικασία.

1.Is είναι αναγκαίο για την κάλυψη των πολυ δρομολόγησης που συνδέουν τις δύο πύλες με το εμφύτευμα ή N-P-εμφύτευμα στρώμα; bocz έχω routed ακριβώς όπως μέταλλο με psub και άλλα στρώματα δεν επισυνάπτοντας αυτό.

2.will κατά τυχόν δυσμενείς επιπτώσεις όταν χρησιμοποιώ πολυ για να συνδέσετε τις πύλες;

1.No μπορείτε θεραπεία πολυ ως κανονικές διαδρομές, αν βάλουμε ένα εμφύτευμα κάτω surly ότι αυτό θα δημιουργήσει ένα τρανζίστορ;

2.Poly είναι μεγαλύτερη αντίσταση από μέταλλο, αλλά ως το μόνο δύο μικρά Ι dont πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά.

Ναι, πρέπει να καλύψει την πολυ είτε με NP ή PP στρώμα ..Διαφορετικά θα έχετε τη ΛΔΚ παραβίαση ..

Πολυ έχει μεγαλύτερη αντοχή, ώστε τα άτομα που συνήθως προτιμούν να χρησιμοποιούν wont πολυ δρομολόγησης.Αλλά ακόμα πολλοί (και εγώ) με τη χρήση πολυ πτήση σε ψηφιακή
,

@ k_90,Τα τρανζίστορ γίνεται σχηματίζονται όταν διασχίζει το τέχνασμα OD /
ενεργοποιημένης Χώρο.

Είμαι δεν λαμβάνουν καμία παραβίαση ΛΔΚ για πολυ περίβλημα από NI ή PI.

Στην περίπτωση αυτή κάνουμε και τις προτάσεις μου να αφήσει πολυ επειδή δεν NI ή PI περίβλημα;

Σίγουρα δεν χρειάζεται να καλύψει με τίποτα ...

Αν δωμάτιο: προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε το πολυ δρομολόγησης μήκους ... αν είναι δυνατόν στείλτε μου τη διάρθρωση pic .....

ΠΟΛΥ - για 2um είναι μια χαρά.
Αυτό που είναι σημαντικό είναι να γνωρίζουμε εάν είναι πολυ με silicide ή μη.
Αν ναι τότε μπορείτε φύλλο R είναι περίπου 6-7Ohm/sqare.Αν δεν τότε θα είναι πιο κοντά στην 30O/sq - εκεί μπορείτε να δείτε εάν η χρήση αυτή ή μη.
Πολυ Επίσης θα σας δώσει περισσότερες παρασιτικές χωρητικότητα τότε μέταλλο.Ναι λοιπόν, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, αλλά alway πιστεύουμε και να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε.

Είχα std κυττάρων διάταξης εμπειρία μου στην προηγούμενη επιχείρηση.Σε std κύτταρα δεν μπορείτε να αφήσετε μόνο του πολυ.Πολυ πάντα θα πρέπει να καλύπτονται είτε από NPlus ή PPlus ...Ενώ εκτελείτε ΛΔΚ θα αλιευμάτων αυτού του είδους τις παραβιάσεις ..

ακόμη και είχα το ίδιο θέμα, όταν ασχολούνται με την TSMC χυτηρίου.αλλά σήμερα κάνω για renesas 65nm τεχνολογίας, δεν είμαι εδώ για να περάσουμε το ΛΔΚ παραβίαση.

γεια
αυτό εξαρτάται από το χυτήριο ... tSMC και δεν χρειάζεται να καλύψει πολυ με κάθε implants.make σίγουρος ότι θα είναι μικρότερη αντίσταση ... ότι μπορεί να είναι δυνατή η διάθεση περισσότερες επαφές και όχι 2 και καλύπτει το πολυ με μεταλλικά 1.

αλλά και πάλι .. και όταν έρθει να oter χυτήριο ... και πρέπει να coverthe πολυ με implants.other συνετό θα δώσει και ΛΔΚ violations.this είναι η τελευταία μου με το έργο experience.the εμφύτευμα Μάιο p-n-συν ή συν.

Καλύπτει με εμφύτευμα στρώματα πολυ εξαρτάται από PDK.
Ορισμένα fabs απαιτούν, κάποιοι άλλοι δεν.
Σε γενικές γραμμές, θα πρότεινα να το καλύψει με εμφύτευμα για τη μείωση της αντίστασης και να αποφευχθεί η μη-εμφύτευμα εμφύτευμα-εμφύτευμα μεταβάσεις οι οποίες σε ορισμένες διαδικασία μπορεί να μειώσει τις επιδόσεις.
Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε Active Λοιπόν μετάβαση στο χώρο και στις δύο τρανζίστορ (NMOS και PMOS) και πολυ συντομότερη σύνδεση.
Επιπλέον, εάν έχετε μια πύλη επικοινωνίας, προσπαθήσουν να αποφύγουν να στηριχθεί καλά ή / και εμφύτευμα μεταβάσεις με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης.

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως κανονική πτήση πολυ στρώμα ..αλλά είναι περισσότερο αντίσταση από μεταλλικά στρώματα.έτσι ώστε να έχουν εξετάσει τη resitance θα προσθέσει στην t σας κύκλωμα

Εξαρτάται από το PDK αν θα πρέπει να καλύψουν το πολυ με NP ή PP.
1) Πολυ δρομολόγησης θα αυξήσει τις παρασιτικές καπάκι.
2) Θα αυξηθεί η αντοχή, bcoz είναι πιο resitive σύγκριση με μεταλλικά στρώματα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back