Ποιο είναι το VSWR απαίτηση της κεραίας

W

winglj

Guest
Έχω μια ερώτηση σχετικά με τη σχεδίαση της κεραίας.Για κυψελοειδή & PCS διπλή κεραία ζώνη, ποια είναι η VSWR απαίτηση, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω PIFA ή L's δομή;Είναι αποδεκτό 2 δεν ταιριάζει με τη χρήση του δικτύου;
BTW: Πώς να σχεδιάσει το δίκτυο αγώνα για dual-band;Κάθε refereces ή παραδείγματα είναι αισθητή.

VSWR = 2 είναι εντάξει για το δέκτη περίπου το 80% θα πρέπει να λάβει.για TX, θα πρέπει να ΕΡΓΑΤΙΚΗ 1.5.VSWR 1,25 είναι πολύ καλή.Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να σχεδιάσει διπλή συχνότητα PIFA δεν ταιριάζουν κάθε δίκτυο.Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο φόρουμ.Έχω δει πολλούς disscusionds.

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη σύνθετη αντίσταση (πραγματικές και φανταστικές) για να κάνει την απόφασή σας.Αντιδραστική φορτία μειώσει η γραμμικότητα των γραμμικών ενισχυτών.Μπορούν συνήθως να διορθωθεί με μια σειρά ή παραλληλισμό αντίσταση.

Μόλις μάθετε την αντίσταση κεραίας και του φορτίου που απαιτούνται στην πηγή ή συλλέκτης των τρανζίστορ ενισχυτή σας, μπορείτε να σχεδιάσετε το δίκτυο μεταξύ τους.Δεν είναι απαραίτητο να μετατραπούν σε 50 ohms στο κεντρικό σημείο.

Θεωρητικά PIFA έχει 50 ohms λιμάνι καταγγελία, και απαιτεί να μην κάνω κανένα συγκεντρωμένων στοιχείο για την ευθυγράμμιση και έτσι αποφεύγονται τυχόν απώλειες που οφείλονται σε αυτό.

http://www.poynting.co.za/tech_training/ifa.shtml

Η αντίσταση που ταιριάζουν της διπλής ζώνης PIFA προκύπτει από τη θέση του ενιαίου ζωοτροφών και της ζώνης 2η κοπή σχισμή.

VSWR όριο αυτό εξαρτάται από το σχεδιασμό του συστήματός σας.Για παράδειγμα, στο CDMA / WCDMA η ιδέα είναι να απορρίψουν τη διακόπτης εξόδου.Στην περίπτωση αυτή, εάν η VSWR είναι υψηλή, και λόγω του φορτίου-έλξη της ΠΑ, η δοκιμή ACPR είναι δυνατόν να αποτύχει.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back