Ποιο είναι το κοινό κέντρο βάρους;

E

egg

Guest
που μπορεί να μου πει τι κοινό κέντρο βάρους ή το βιβλίο που μπορώ να βρω το defination κοινών κέντρο βάρους; [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] ABBA AABB ABAB BAAB BBAA ΜΠΑΜΠΑ για το σχέδιο 3, το οποίο είναι κοινό κέντρο βάρους; γιατί;

αυτά τα τρία είναι όλα τα κοινά-κέντρο βάρους. Ένα καλό βιβλίο είναι «η τέχνη της αναλογικής διάταξης" από τον Allan Hastings.

Γεια σου, δεν θα μπορούσε να το βρει από αυτό το βιβλίο, θα μπορούσατε να μου πείτε concretelty;

Ο όρος εξηγείται πιο αναλογική βιβλία σχεδιασμό, π.χ. με Razavi, Σχεδίαση Αναλογικών CMOS IC ή γκρι, Meyer et al, Ανάλυση και Σχεδιασμός .... Θα βρείτε ακόμη και το ανέφερε στο wikipedia. Βολικό είδος σας ανάγνωση, δεν μπορεί να αναμένεται να οδηγήσει σε βαθιά γνώση.

Γεια σου, δεν θα μπορούσε να το βρει από αυτό το βιβλίο, θα μπορούσατε να μου πείτε concretelty
Βλέπε ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ σελίδα xii:.? Κοινό-κέντρο βάρους Διάταξη 231

Με λίγα λόγια Κοινό κέντρο βάρους σημαίνει αν δείτε από το κέντρο της γεωμετρίας που ταιριάζουν όλες οι συσκευές πρέπει να έχουν ίδιο το περιβάλλον από όλες τις άξονα, η οποία συνήθως χρησιμοποιούν για να μειώσουν την επίδραση των γραμμική κλήση διαδικασίας ή το άγχος που προκαλείται από ασυμφωνία Ya Alan Hasting είναι πολύ gud βιβλίο να αναφερθώ, δείτε στη σελίδα καμία. 231-235? 330-331? 333? 435-439

[color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] ABBA AABB ABAB BAAB BBAA ΜΠΑΜΠΑ για το σχέδιο 3, το οποίο είναι κοινό κέντρο βάρους; Γιατί
Al είναι κοινά κέντρο βάρους: Τα παρακάτω λόγους: Περίπτωση 1: ταιριάζει καλύτερα bcause: ίδια surroudning και despersion είναι περισσότερο μειώνοντας έτσι τυχαία error.ofcaource, parasitics αποστράγγισης θα είναι περισσότερο από 2 αλλά θα πρέπει να ταιριάζει. case2: καλό .. διασπορά σε μικρότερο όμως βαθμό λιγότερο προτιμώμενη από 1 ... λιγότερο χώρο διαρροή. case3: τουλάχιστον προτιμάται.

σκέφτεται όλα. άλλη μία ερώτηση να deepak242003, γιατί case3 είναι λιγότερο προτιμώμενη;

Περισσότερα περιοχή αποστράγγισης, σε σύγκριση με άλλες περιπτώσεις .. τόσο περισσότερο parasitics .. :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back