Ποιο από τα δύο πιο κατάλληλο από τη χρήση PIC ή ATMEL;

A

aziz92

Guest
Γεια σας. Θέλω να desing ηλιακό ιχνηλάτη με τη χρήση Arduino. Κυρίως Arduino χρησιμοποιείτε ATHMEL. Διάλεξη μου με ρωτούν για τη χρήση ΣΜΕ επί το πλείστον επειδή θα το χρησιμοποιήσετε όταν εργάζεστε σε βιομηχανία. Μπορώ να ξέρω από την εμπειρία, η οποία είναι πιο σταθερή; Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ΣΜΕ thats που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διεπαφή πλακέτα Arduino έτσι δεν είναι;

διάλεξη σας είναι κορυφαίος ειδικός στον τομέα αυτό υποθέτω. Ι dont ξέρτε για την εταιρεία με την επωνυμία Athmel αλλά ξέρω για Atmel. Τόσο Microchip (ΣΜΕ) και Atmel (AVR) λειτουργεί μεγάλο. Έχετε κάποιο σχέδιο για τη βιομηχανία; Κοιτάξτε εύρος θερμοκρασίας από ελκώδη κολίτιδα και σε άλλα μέρη, φαίνεται διαθέσιμες I / O, το βλέμμα ανάλυση αριθμό και την ταχύτητα του ADC, ... Στον τομέα της βιομηχανίας δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε Arduino ή κάποια πίνακες Pinguino, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αναπτύξει το δικό του συμβούλιο αφιερωμένη στην εν λόγω θέση και το σκοπό αυτό. Μπορείτε να φανταστείτε πυρηνικό υποβρύχιο ή σταθμού όπου ένα μέρος ελέγχεται από κάποια πλακέτα Arduino ... : -? Δεν θα πρέπει να βασίζουν τελικό προϊόν / συσκευή σας σε κάποιο συμβούλιο ή την ανάπτυξη πάνελ protoboard. Τι πραγματικά σκοπεύετε να κάνετε;

LOL ~ Το σχέδιό μου για να σχεδιάσουν αυτόματα ηλιακό πάνελ .. Θέλω να πω, ηλιακό μου θα παρακολουθεί τον ήλιο αυτόματο 360 μοιρών σε αζιμούθιο και 180 βαθμό γωνία ζενίθ. Για τον έλεγχο δύο μηχανοκίνητες σερβο, εγώ ψάχνοντας στο enternet, βρήκα alls χρησιμοποιούν συνήθως ένα συμβούλιο Arduino. Έτσι, ζητώ διάλεξη μου για να χρησιμοποιήσω Arduino. Για το Arduino, βλέπω το χρησιμοποιούν ATMEL (AVR). Η μελέτη μου στο ΣΜΕ. Έτσι διάλεξη μου είπε ότι η Atmel (AVR) είναι πιο δύσκολο να understang καθόλου να το χρησιμοποιήσετε. Συνήθως οι άνθρωποι χρησιμοποιούν PIC. Ποια είναι η πρότασή σας; Ψάχνετε για την ιδέα σας να με βοηθήσει σχετικά με αυτό το έργο.

Έτσι διάλεξη μου είπε ότι η Atmel (AVR) είναι πιο δύσκολο να understang καθόλου να το χρησιμοποιήσετε. Συνήθως οι άνθρωποι χρησιμοποιούν PIC. Ποια είναι η πρότασή σας;
Τι να πω μετά από αυτό λόγια από την ομιλία σας. :-D Περιμένετε λίγο να Alexa ακούσει για αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, πιστεύω ότι είναι καλύτερο να αλλάξει σχολείο. Τόσο PIC και AVR χρησιμοποιείται σε μεγάλη ποσότητα σε πολλά έργα γύρω από τον πλανήτη. Η γνώμη μου είναι ότι καλύτερο για τους μαθητές να χρησιμοποιούν κάποια sirious ανάπτυξη του σκάφους, όπως EasyPIC v7 για PIC (επίσης για AVR άλλα επαρκή ανάπτυξη του σκάφους) ή κάποια άλλα δικά ανάπτυξη του έργου, και όταν όλα γίνονται στη συνέχεια, κάντε PCB σας. Arduino επίκλισης να σας δώσει άνεση σε αναπτυσσόμενες χώρες, όπως κάποια μεγάλη ανάπτυξη του σκάφους που έχουν πολλά πράγματα που περιλαμβάνονται.

[QUOTE = tpetar? 1130630] Τι να πω μετά από αυτό λόγια από την ομιλία σας. :-D Περιμένετε λίγο να Alexa ακούσει για αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, πιστεύω ότι είναι καλύτερο να αλλάξει σχολείο. [/Quote] Καλή ιδέα .. LOL ~ hahahahahaha συγνώμη για mispell .. Μήπως γι 'αυτό το έργο;

Για μένα να δώσω λίγη εκ των προτέρων να ATMEL επειδή χαμηλότερη τιμή του σε αντίθεση με uC Microchip. [COLOR = "ασημένια"] --- Ενημερώθηκε --- [/color]
Ναι, μπορείτε να αναζητήσετε το νήμα edaboard νομίζω ότι θα βρείτε κάτι χρήσιμο για τις ανάγκες σας, Αν δεν την έχω ωραία κυκλώματα, θα δημοσιεύσετε.

Yess .. Σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια .. hehehe.

είχατε μια ματιά στο χαμηλό κόστος του μικροτσίπ (περίπου £ 20 / £ 30 στο Ηνωμένο Βασίλειο) microstick συμβούλια; έχουν ένα ενσωματωμένο προγραμματιστή / debugger και μια επικεφαλίδα για να συνδέσετε σε μια breadboard για το δικό σας κυκλώματα βρίσκουμε τους πολύ χρήσιμο για την επιστήμη υπολογιστών και ηλεκτρονικών μεταπτυχιακών μηχανικών και τελειόφοιτοι προπτυχιακοί έργα

Ξέρω ότι είναι Microchip αλλά δεν κατάλαβα πολύ να σε ΣΜΕ. Προτιμώ να μάθει γιατί του Arduino μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο για να κάνει το υλικό για τον προγραμματισμό μου. FYI, το πρόβλημά μου είναι πώς να σχεδιάσουν προσομοίωση με τη χρήση πλακέτα Arduino. Μπορείς να με βοηθήσεις;

Νομίζω ότι η επιλογή του καλύτερου μικροελεγκτή για το έργο και για το τι θέλετε να μάθετε. Αν θέλετε να μάθετε σχετικά με μικροελεγκτές, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πιθανώς κάτι άλλο από το Arduino. Αλλά αν δεν ξέρετε πολλά για ηλεκτρονικά, και απλά θέλετε να οικοδομήσουμε μια συσκευή, νομίζω Arduino είναι μια καλή επιλογή. Επίσης, για πρώτη φορά έργα, χρησιμοποιώντας Arduino σας δίνει μια ομαλή εκκίνηση. Έχω χρησιμοποιήσει τόσο ΣΜΕ και Atmel. Έχω βρεθεί πολλές φορές Atmel δελτία πιο εύκολο να κατανοήσουν και, επίσης, δεν φαίνεται να έχουν τόσο πολλά και σοβαρά σφάλματα. Συχνά οι ελεγκτές PIC ήταν φθηνότερα όμως. Νομίζω ότι μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά ή να δοκιμάσετε και τα δύο, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά σε μη κρίσιμες εφαρμογές. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι είναι σκατά Atmel ή ότι PIC είναι σκατά, αλλά είναι απλώς ένα μάτσο παλιά πεισματάρης ανθρώπους (νομίζω λέκτορας σας εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία πάρα πολύ). Αν έχετε μια κρίσιμη εφαρμογή (πρέπει γρήγορα ADC ή clockspeed κλπ), τότε μάλλον θα διαπιστώσετε ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το άλλο στην συγκεκριμένη εφαρμογή. Αν λέκτορας σας λέει ότι ο καθένας χρησιμοποιεί το PIC και γι 'αυτό θα πρέπει να πάρα πολύ, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για την καινοτομία. Αν όλοι νόμιζαν ότι έτσι, κανείς δεν θα μπορούσε να καταλήξει σε κάτι νέο. Μισώ ακριβώς αυτή τη νοοτροπία. Αν ήμουν στη θέση σου, θα επέλεγα ένα Atmel προϊόντος, το Arduino ή κάτι άλλο, μόνο και μόνο επειδή μου είπαν όχι. Btw, χαιρετισμούς από Penang :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back