Ποιος ξέρει 2.4GHz DSSS ή FHSS μόνο πομποδέκτη chip;

G

Guest

Guest
Γεια σας, θέλω να χρησιμοποιήσω ένα τέτοιο τσιπ για την εφαρμογή της μετάδοσης δεδομένων. Το τσιπ δεν θα πρέπει να είναι μια μονάδα Bluetooth για την ακριβή τιμή του. Θα προσθέσω εξωτερική PA ενός LNA αυτή να φτάσει σε μεγάλες αποστάσεις. Μπορεί U να μου δώσει κάποιες συμβουλές; Ευχαριστούμε U.

Τελευταίο μήνυμα είναι γραμμένο από εμένα, όταν δεν έχει καταχωρηθεί. Και το τσιπ θα πρέπει να περιλαμβάνει baseband ότι μπορεί να ελέγξει FH ή DS.

Tut Tut και ότι μετά αγόρασε Bluelab! JJ: κραυγή:

Γεια σου Philip, Όχι, δεν είμαι τρέφονται upwiht BT. Στην πράξη, είμαι ακόμα ενδιαφέρονται BT. Και Έχω συνδέσει την ΕΚΕ μονάδα U που μου έστειλε με τον υπολογιστή αν και USB καθώς και ένα PIFA. Θα χρησιμοποιηθεί το λογισμικό της Ericsson δύναται να ελέγξει HCI του, μπορεί να βρείτε BT module της Ericsson, αλλά δεν την εταιρική κοινωνική ευθύνη του. Γι 'αυτό και δεν μπορεί να ελεγχθεί η απόσταση των 2 module ΕΚΕ μπορεί να φτάσει ο ένας τον άλλον. Πιστεύουμε ότι το λογισμικό ΜΑΒΕ η Ericsson δεν είναι ικανός να ΕΚΕ του. Από την άλλη πλευρά, είμαι ενδιαφέρονται για ρελέ μικροκυμάτων ότι η ΒΤ μπορεί να μην είναι αρμόδια για τον περιορισμό της απόστασης και της υψηλής τιμής. Είμαι, λοιπόν, ψάχνουν ένα φθηνό τσιπ που μπορεί να λειτουργήσει στα 2,4 GHz με FH ή DS. Κι εγώ προτιμώ το τσιπ που έχει τη βάση λειτουργίας μπάντα συμπεριλαμβανομένων μόντεμ και λυκίσκου, de-hop, κλπ.. Μπορεί U δώσει κάποια πρόταση;

Γεια Yellowtooth. Μπορεί να έχει δίκιο, έχω ακούσει για τα προβλήματα διαλειτουργικότητας με Ericcson και άλλα πράγματα Bluetooth. Bluetooth θα γίνει φθηνότερο, δεδομένου ότι τα αλιεύματα στις αλλά μέχρι στιγμής δεν κοστίζει αρκετά ένα κομμάτι για να πάρει το 100 σειρά και υποθέτω 30μ δεν είναι πολύ enoguh για ό, τι χρειάζεστε. Phil

Για το DS, συνήθως στην αγορά, χρησιμοποιούν coxeant (Rockwell) λύση. Για το νεοφερμένο, του αρέσει η Intel LevelOne, ότι χρησιμοποιείτε πάντα DS ως SST σύνδεση και την ένταξη είναι πολύ υψηλή (RF + baseband ενσωματωθούν σε ένα chip), αλλά αν πρέπει να έχετε μεγάλης εμβέλειας μιλήσω, θα χρειαστείτε ένα εξωτερικό ampliifer δύναμη. Αλλά συνήθως η Rockwell και η LevelOne δεν θα υποστηρίξει ανεξάρτητος, έτσι ...... Ένα ακόμη κόμμα θα Lanwave, που πάντα δουλεύουν σκληρά για να βελτιώσει τις μάρκες, αλλά καμία λύση RF. Για FH, και επίσης γρήγορα hopping, νομίζω ότι τώρα bluetooth γίνει η σωστή λύση. Rayengine

Γεια Phil woz ere, αν παραστεί ανάγκη 100m απόσταση, τι τσιπ κάνει U προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ως front-end; Γεια Rayengine, είμαι πραγματικά ενδιαφέρονται για το τσιπ RF + baseband της Intel LevelOne. Αν είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, μπορώ να πάρω το chip αν και με κάποιο τρόπο;

miketong, ΔΕΞΑΜΕΝΗ U. Φαίνεται ότι η ML ** πρέπει να χρησιμοποιείται με επεξεργαστή base-band. Και δεν μπορώ να DL το φύλλο δεδομένων.

Όπως ξέρω ότι η σημερινή κατάσταση ότι η Ταϊβάν κατασκευαστής έχει αποκτήσει τις δραστηριότητες της Intel LevelOne, απλώς έχει ένα κρυολόγημα email για να τον προμηθευτή αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να να πάρει τις μάρκες. http://www.wpi.com.tw Για microlinear, μόνο RF λύση, την ανάγκη baseband θα Lanwave τσιπ Σ.Α.Τ. και επίσης ένα μικροελεγκτή 8051.

BigBoss, έχω διαβάσει το αρχείο pdf της Intersil, αυτό είναι τόσο περίπλοκο. Δεν φαίνεται ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούν μέχρι και 3 μάρκες για να εφαρμόσει το σύνολο πομποδέκτη. Και δεν υπάρχει καμία αρχεία pdf με λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του. Rayengine, ευχαριστώ U πολύ για την Ουρ πληροφορίες. RU στην Ταϊβάν; Είμαι στην Κίνα κύρια γης. Να U σημαίνει ότι η WPI στην Ταϊβάν είναι μια υπηρεσία του πρώτου επιπέδου; Αν ναι, πρέπει να υπάρχει ένα στην ηπειρωτική χώρα, νομίζω.

Hey yellowtooth, Αν ακόμα δεν βρέθηκε δείτε αυτό το site amis.com, chipcon.com αυτά περιλαμβάνει basbands. TS

Γεια Trishool, ευχαριστώ U! Είναι πολύ χρήσιμο 4 μένα.

Hi! Maxim Semicoductor ( www.maxim-ic.com ) έχουν παράγει μερικά τσιπ για ISM bands.He έχει πολλές λύσεις για την ζώνη των 2,4 GHz ISM πάρα πολύ ... Analog Devices ( www.analog.com ) παράγει πάρα πολύ, αλλά έχει μόνο δύο μάρκες Quadrature διαμορφωτή και αποδιαμορφωτή για 2.4Ghz και Baseband επεξεργαστές. Επίσης μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της: Mini-Circuits ( www.mini-circuits.com )

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back