Ποιος μπορεί να μου πει τη διαφορά set_dft_signal;

G

Guest

Guest
Ποιος μπορεί να μου πει τη διαφορά μεταξύ test_point_normal_data_clock και test_point_clock για την "set_dft_signal" εντολή που χρησιμοποιείται σε AutoFix του compiler DFT;ευχαριστώ

Περιγραφή:
Η set_dft_signal εντολή σας επιτρέπει να καθορίσετε το οποίο τα υπάρχοντα πρωτογενή σήματα εισόδου επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένο σκοπό δοκιμή.Ελλείψει μιας τέτοιας προδιαγραφής, η χρησιμότητα σημείο δοκιμής δεν χρησιμοποιεί τα υπάρχοντα πρωτογενή θύρα εισόδου.Αντ 'αυτού, δημιουργεί ένα νέο ειδικό θύρα εισόδου.

εξηγήσει:
test_point_normal_data_clock επιλογή πω εργαλείο που θα χρησιμοποιεί το ρολόι ως ρολόι δοκιμή (μερικές φορές από κοινού με το ρολόι λειτουργία), εάν δεν χρησιμοποιούν αυτή την επιλογή, το εργαλείο θα δημιουργήσει ένα ειδικό ρολόι και ρολόι δοκιμή.

test_point_clock επιλογή:

Από προεπιλογή, όλα τα σημεία ελέγχου clocked από το νέο ρολόι σημείο δοκιμής που εισάγεται
από προεπιλογή.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ρολόι του συστήματος και δηλώνουν ότι είναι το σημείο δοκιμής ρολόι
χρησιμοποιώντας την set_dft_signal εντολή.

Είναι ευγενικό εκ μέρους σας να με βοηθήσει.
Αλλά δεν μπορεί να σας πιάσει, θα μπορούσε να σας το μυαλό που απεικονίζει λεπτομερώς.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ρολόι δοκιμών και δοκιμών ρολόι σημείο;
Από την αρχή της συμμετοχή μου στο DFT, νομίζω ότι η create_test_clock εντολή ως δήλωση του ρολογιού δοκιμής.
Όταν χρησιμοποιούμε αυτά τα δύο comands, Προειδοποίηση εκδόθηκε ως εξής:
Προειδοποίηση: Overwriting προηγουμένως ορίζεται μήνυμα σχετικά με τις λιμενικές «CLK_PAD».Συγκρούσεις test_point_clock Signal τύπος »με παλαιού τύπου» test_point_normal_data_source_clock ».(TESTDB-258)

ευχαριστώ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back