Ποιος μπορεί να με βοηθήσει για GSMK & 8PSK

E

evolutionfox

Guest
Ποιος μπορεί να παρέχει με κάποιο υλικό για GSMK & 8PSK διαφοροποίηση;Είμαι ακριβώς να πάρει σε επαφή με το GSM και EDGE κινητά σχεδιασμού.Αν κάποιος έχει κινητό υλικό διαδικασία σήμα, παρακαλούμε να στείλετε και σε μένα.My e-mail: hutiening (at) yahoo.com
Μπορείτε επίσης να παρέχει συμβουλές μου μερικά καλά βιβλία που νομίζετε.
Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.

Γεια
είναι GMSK (Gaussian Minimum Shift Keying) δεν GSMK
Είναι μια διαφοροποίηση που χρησιμοποιείται σε GSM.είναι σωστό εύρος ζώνης για το GSM
αλλά σε (8) PSK (Phase Shift Πληκτρολόγηση) u μπορεί να μεταδίδουν σήματα με σταθερό πλάτος και σταθερή ενέργειας, τα δεδομένα τα στοιχεία σας είναι στο στάδιο των σημάτων.
8PSK έχει 8 διαφορετικές φάση

GMSK είναι schme διαφοροποίηση με τη μνήμη, που θα επιτρέψει να μειωθεί η outof ακτινοβολία μπάντα.Αυτό οφείλεται στο frequncy διαμόρφωση παλμού είναι ένα Gaussian.Αυτό είναι ένα δυαδικό σύστημα διαφοροποίησης.8PSK είναι μια μνήμη μικρότερη διαφοροποίηση καθεστώς όπου μπορείτε χάρτη 3 κομμάτια σε ένα από τα 8 σημεία σε έναν κύκλο.

Ευχαριστώ, αλλά μπορεί να μου δώσετε κάποιες υλικό λεπτομέρεια;
mail μου είναι hutiening (at) yahoo.com.cn

m_llaa έγραψε:

Γεια

είναι GMSK (Gaussian Minimum Shift Keying) δεν GSMK

Είναι μια διαφοροποίηση που χρησιμοποιείται σε GSM.
είναι σωστό εύρος ζώνης για το GSM

αλλά σε (8) PSK (Phase Shift Πληκτρολόγηση) u μπορεί να μεταδίδουν σήματα με σταθερό πλάτος και σταθερή ενέργειας, τα δεδομένα τα στοιχεία σας είναι στο στάδιο των σημάτων.

8PSK έχει 8 διαφορετικές φάση

εδώ είναι pdf αρχείο από όπου u μπορεί να βρει πληροφορίες Abt GMSK και PSK
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Αυτό είναι ένα βιβλίο.ελπίδα ότι θα βοηθήσει
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back