Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος για τη δημιουργία συνδέσμου ασύρματο RF μεταξύ δύο μικροελεγκτές;

P

pankaj

Guest
Γεια σας, Αυτό είναι ο απλούστερος τρόπος για τη δημιουργία συνδέσμου ασύρματο RF ανάμεσα σε δύο μικροελεγκτές. Όσον αφορά Pankaj

Χρησιμοποιήστε έναν πομποδέκτη FSK

Ο φθηνότερος τρόπος είναι γενικά να αγοράσουν RF μετάδοση και λήψη μονάδων. Για παράδειγμα, http://home.att.net/ ~ wzmicro / ming_rf_xmitter_receiver.htm Επίσης, παρατήρησα ότι πριν από λίγες ημέρες και η εταιρεία από την Κίνα πωλούν απευθείας σε Ebay. (Ebay Αναζήτηση 433MHZ πομπό.) Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με το χαμηλό κόστος εκδόσεις, θα πρέπει να δεχτεί κάποιους περιορισμούς. Η σειρά δεν είναι τόσο καλή, η κατανάλωση ενέργειας είναι μεγαλύτερη, και τις ροές δεδομένων είναι χαμηλά. Αναμείνετε για τη μεταφορά δεδομένων σε baud λιγότερο από 4800. Ορισμένοι ισχυρίζονται, 9600, αλλά αυτό είναι δύσκολο με απλά κυκλώματα. Αν το μόνο που θέλουν να περάσουν μικρές ποσότητες δεδομένων, αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα. Αν θέλετε υψηλότερη απόδοση, τότε οι αυξήσεις των τιμών. Αναζήτηση για LINX, όπως κάνουν τα υψηλότερα τμήματα των επιδόσεων.

FSK πομποί είναι εντάξει εφ 'όσον το έργο σας μπορεί να σταματήσει έναν χρόνο ή δύο κατά τη λειτουργία. Αν δεν έχετε πολύ καλή ποιότητα ενότητες θα έχετε ένα μάλλον σκληρό χρόνο ρύθμιση αυτή. Ειδικά αν έχετε λίγο υπόβαθρο RF. Λέω να πάρει μονάδες Bluetooth, έχουν seial περιβάλλον και φροντίζει για όλες τις χαμηλού επιπέδου πράγματα για σας, έτσι μπορείτε απλά να μιλήσετε με άλλους ελεγκτή σας. Είναι λίγο ακριβό όμως.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Εάν το κόστος δεν είναι ένα ζήτημα έπειτα τι μπορεί να είναι μια απλή προσέγγιση για την επίτευξη μια αμφίδρομη ασύρματη σύνδεση για ρυθμό μετάδοσης δεδομένων από 256 kbps ή έτσι. Δεν έχω καμία RF φόντο. Έχω ανάγκη από μια μικρή συμπαγή ενότητα που μπορεί να πάει σε μια φορητή συσκευή. Όσον αφορά Pankaj

Ευχαριστώ για ΚΑΡΠΟΥΖΙ απάντησή σας, προτείνουμε την καλοσύνη κάποια κατάλληλη μονάδα WLAN το οποίο απαιτεί μικρή προσπάθεια προγραμματισμού. Θα ήθελα να παρέχει ασύρματη σε έναν επεξεργαστή PXA270 Όσον αφορά Pankaj

Υποθέτω, αναζήτηση τοπικών ηλεκτρονικά περιοδικά για τις διαφημίσεις σε WLAN ή ZigBee ή Bluetooth ενότητες θα πρέπει να κάνει το κόλπο. Επίσης ματιά σε ιστοσελίδες διαφόρων κατασκευαστών τσιπ επικοινωνιών (ψηφοφόρος ή EFY). Μπορούν να έχουν τα τοπικά γραφεία για να σας βοηθήσει με τα δείγματα και προτυποποίηση. ;-) Και επιτρέψτε μου να ξέρω εγώ.

Χρησιμοποιήστε chipcon CC1000. Αυτό είναι πολύ καλό chip που εργάζονται σε τέσσερις τράπεζα λειτουργία. Υποστηρίζει FSK. Έχω δοκιμαστεί αυτό aorund 100μ. Nandu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back