Ποιες είναι οι μέθοδοι μέτρησης της συχνότητας;

S

smb

Guest
Θέλω να μάθω όλα τα μέθοδο μέτρησης της συχνότητας; Ποιος μπορεί να με βοηθήσει;

Γεια σας αυτό που μου αρέσει είναι το μηδέν-διαβάσεις μέθοδος ... Ακριβώς εφαρμόσουν μηδενικό διάβαση σύγκρισης με 1 δευτερόλεπτο μετρητή ... και έχετε τη συχνότητα ..

[Quote = xischaune] Γεια σας αυτό που μου αρέσει είναι το μηδέν-διαβάσεις μέθοδος ... Ακριβώς εφαρμόσουν μηδενικό διάβαση σύγκρισης με 1 δευτερόλεπτο μετρητή ... και έχετε τη συχνότητα .. [/quote] Δεν χρειάζεστε ακόμη και ένα συγκριτικό αν δ είσοδος είναι τετράγωνο κύμα, απλά τροφή για το ρολόι του μετρητή που θα μετράει παλμούς και εξόδου dvided από το χρόνο χρειάστηκε για να φτάσουν εκεί θα δώσει u συχνότητα . Εναλλακτικά κυκλώματα r εκεί που μετατρέπουν τη συχνότητα με την τάση: η χρήση αναλογική έκδοση για την είσοδο αμαρτία και για την ψηφιακή πλατεία εισόδου κύμα

Ποια είναι η συχνότητα ενός σήματος; Πρόκειται για τον αριθμό των περιόδων σε ένα δευτερόλεπτο. Count περιόδους σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να υπολογίσει τη συχνότητα. Περίοδος ένα σήμα inverselly ανάλογη με τη συχνότητα του. Μέτρο διάρκεια της περιόδου και να υπολογίσει τη συχνότητα. Αυτό που είπε προηγουμένως αφίσες ασχολείται με κλιματισμό σήμα πριν από τη μέτρηση και δεν είναι μια μέθοδος μέτρησης της συχνότητας.

CRO είναι ένα από possibillities. Μερικές φορές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε allso δείκτη δευτερόλεπτα στο ρολόι σας. Σε κάποιες άλλες έμμεσες μεθόδους με τη χρήση του ένα βολτόμετρο ή ένα μέτρο ή ένα κλίμακες είναι δυνατόν. Αλλά πάντα πρέπει να μετρήσει ενός αριθμού περιόδων ή το μήκος του.

Θα μπορούσατε να εξετάσουν τη συχνότητα που coltage μετατροπέα και caliberate το voltgae να γνωρίζετε τη συχνότητα.

Πρώτο αποτέλεσμα τη μείωση της τάσης στο 0-5 βολτ φάσμα χρήση συμβατικών διαιρέτη τάσης. Στη συνέχεια, ζωοτροφές αυτό το σήμα σε μια σκανδάλη Schmitt βασίζεται σε τελεστικών. Στη συνέχεια, δίνουν αυτό το σήμα στην είσοδο του ΚΚΚ του PIC 16F877 μικροελεγκτή. Αναζήτηση στην ιστοσελίδα michrochip για ένα σημείωμα της αίτησης και την κα σίγουρα θα βρείτε μία.

Internet είναι γεμάτο από έργα μετρητή συχνότητας, ως επί το πλείστον βασίζεται σε PIC MCU.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back