Ποιες είναι οι απαιτήσεις της θέσης εργασίας για ένα front-end μηχανικός ASIC;

S

shiv_emf

Guest
Τι προσδοκία r της εταιρείας από ένα μπροστινό τέλος Engg ASIC; Είμαι πιο φρέσκα φοιτητής Mtech! απάντηση plz αφορά, Shiv

Γεια σου, 1.) να είναι ισχυρή στα εργαλεία (χρησιμοποιώντας u έχω κάνει σχέδια) ... 2.) Ισχυρή λογική και ισχυρή σε αναλογική και ψηφιακή βασικά ..... (Κυρίως που απαιτούνται για τις θέσεις εργασίας σχεδιασμό) 3.) Γνώση της ASIC και FPGA ροές σχεδιασμό. 4.) Κρατήστε urself ενημερώνεται με τις τρέχουσες τάσεις (λύσεις) που παρέχονται από ΕΟΑ εταιρείες, όπως η σκληρή έννοιες acceration υγιεινής, κατασκευή πρωτοτύπων κλπ λύσεις .... Με εκτίμηση,

Γεια σου, ως ASIC μηχανικός, συνήθως οι εταιρείες αναμένει καλή ψηφιακή και αναλογική βασικά, αλλά και της ροής του σχεδιασμού από το RTL στην GDSII.and επίσης να είναι τέλεια με τα εργαλεία u έχω από την επεξεργασία των atleast 5 σχέδια. αντίο.

για ένα πιο φρέσκο φοιτητής MTech, μόλις η ψηφιακή βασικά και Verilog / VHDL θα κάνει για front end

[Quote = gbaerf] Γεια σου, 1.) Να είναι ισχυρή στα εργαλεία (χρησιμοποιώντας u έχω κάνει σχέδια) ... 2.) Ισχυρή λογική και ισχυρή σε αναλογική και ψηφιακή βασικά ..... (Κυρίως που απαιτούνται για τις θέσεις εργασίας σχεδιασμό) 3.) Γνώση της ASIC και FPGA ροές σχεδιασμό. 4.) Κρατήστε urself ενημερώνεται με τις τρέχουσες τάσεις (λύσεις) που παρέχονται από ΕΟΑ εταιρείες, όπως η σκληρή έννοιες acceration υγιεινής, κατασκευή πρωτοτύπων κλπ λύσεις .... Με εκτίμηση, [/quote] πολύ χρήσιμη απάντηση! η τήρηση και ενημέρωση με τις τρέχουσες τάσεις ... u σημαίνει ανάγνωση λευκά βιβλία ή να περάσει από eda ιστοσελίδες πωλητή εργαλείο ν να ελέγξει έξω τις τελευταίες εξελίξεις! χάρη Shiv

Γεια σου Αν u είναι ένα φρεσκότερο εταιρείες αναμένουν u για να γνωρίζουμε μερικά από τα εργαλεία. U πρέπει να είναι καλό σε ψηφιακή σχεδίαση με Verilog σε περίπτωση ψηφιακών και αναλογικών σχεδιασμό με PSPICE είναι στην αναλογική πλευρά και u θα πρέπει επίσης να experieced με κάποια μίνι έργα ή κύριο του έργου σε ur επίπεδο πτυχίου. και u πρέπει να είναι 100% κατάλληλο για να απαντηθούν στην ακαδημαϊκή του έργου σας και u θα πρέπει να είναι εμπεριστατωμένη με το εν λόγω έργο. και πρέπει να είναι καλό για την απάντηση βασικό επίπεδο των ερωτήσεων σε VLSI όπως ο σχεδιασμός CMOS. Τέλος u πρέπει να είναι πλήρη σε βασικά του VLSI

hi Shiv, Ακριβώς u δίκιο, ελέγξτε ακριβώς τους παρακάτω συνδέσμους Έχω επισυνάψει μερικές από τις λύσεις "που θα δώσει u περισσότερες ιδέες για την οποία μιλούσα για" νέες λύσεις από την ΕΟΑ πωλητές εργαλείο, http://www. edaboard.com / viewtopic.php? t = 256709 & τονίσει = http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=256704&highlight = όσον αφορά,

Ως πιο φρέσκο πρέπει να είστε καλοί σε βασικά ψηφιακά ηλεκτρονικά, Verilog / VHDL. Βασικές γνώσεις της Anlog θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό.

Βασικά πράγματα u πρέπει να ξέρετε περιλαμβάνουν 1. Βασικά Ψηφιακά Ηλεκτρονικά 2. Verilog / VHDL βασικά προγραμματισμού (Βασική θεωρία) 3. Τι είναι το ASIC και FPGA; 4. Εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην πλήρους ροής στο τέρμα μπροστά. Αλλά μην προσπαθήσετε να καταλάβετε πολλά για τα εργαλεία, αν u θέλουν να είναι στο μπροστινό άκρο VLSI. Αλλά, εάν το u θέλει να είναι στο μπροστινό μέρος της ΕΔΑ, την καλύτερη κατανόηση εννοιών εργαλείο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back