Ποια Linux είναι η καλύτερη για την εγκατάσταση σε υπολογιστή στο σπίτι;

M

masai_mara

Guest
Γεια σας, θα ήθελα να ξέρω που το Linux είναι bext για την εγκατάσταση σε υπολογιστή στο σπίτι. Θα πρέπει να καταστεί το σύστημα διπλής εκκίνησης με τα Windows και Linux, οπότε θα πρέπει να υπάρχει κανένα πρόβλημα. οποιαδήποτε πρόταση θα είναι ευπρόσδεκτη. χάρη.

Έχω εγκαταστήσει δύο SUSE Linux Redhat Linux και διπλή εκκίνηση με Windows NT και Windows XP χωρίς προβλήματα. Είναι αρκετά απλό να εγκαταστήσετε.

Θα ήθελα να προτείνω Mandrake Linux, είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη και δημοφιλή διανομή. Ένα καλό μέρος για να διαβάσετε για διάφορες διανομές Linux είναι εδώ: http://distrowatch.com/

Προτείνω μπορείτε να εγκαταστήσετε redhad 7.3.it είναι πιο κατάλληλο για EDAsoftware.

Προτιμώ εκδόσεις CD του Linux, επειδή συνήθως μπορώ να χρησιμοποιήσω τα Windows. Το Linux είναι απλά μια σπάνια επιλογή για μένα. Για τις εν λόγω έργο, μπορείτε να δοκιμάσετε το Knoppix.

Γεια σου, έχω εγκαταστήσει δύο redhat καθώς και SUSE με Window XP. Νομίζω ότι για την ανάπτυξη porpuse κόκκινο καπέλο είναι καλύτερο, αλλά για την εμφάνιση και την αίσθηση του SUSE.

πλέον εταιρεία ΕΟΑ προτείνει redhat. για φιλικό, Mandrake καλύτερα. Δεν προσπαθούν SUSE, απλά θέλουν.

Θα εξαρτάται από το τι θέλετε να κάνετε για την πλατφόρμα Linux σας. Για τα Windows, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία δεν έχετε δεύτερη επιλογή. Για το Linux, υπάρχουν πολλοί διανέμεται Linux έκδοση μπορείτε να την επιλογή. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό EDA, το Redhat 7.2 και θα σας επιτρέψει να έχετε τουλάχιστον το πρόβλημα. Για τα νέα PC, θα πρέπει να εξετάσει τη συμβατότητα του υλικού. Η νεότερη εκδοχή σημαίνει ότι υποστηρίζουν περισσότερο υλικό.

Θα ήθελα να πάω για το Linux σε CD, οποιεσδήποτε ιδέες της πραγματικής μέρη από όπου μπορώ να τα αγοράσουν (φθηνά)? (Θα πρέπει να έχουν διεθνή ναυτιλία)

Μπορείτε απλά να βρείτε στο δικτυακό τόπο Redhat ή το Google!

Νομίζω ότι το SUSE είναι μεγάλη για την L & F και την ευκολία στη χρήση. Δοκιμάστε .. αυτό ...

εάν u το κάνει μόνο για το EDA, u θα πρέπει να χρησιμοποιεί RedHat 7.3.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες, και να κατεβάσετε τα απαραίτητα αρχεία εικόνας ISO για την παραγωγή CD με δυνατότητα εκκίνησης στη διεύθυνση www.linuxiso.org δικτυακός τόπος περιέχει tutorials για την κατασκευή, το CD του descriprions των διαφόρων διανομών, και πολλές άλλες πληροφορίες.

linux μου σπάνια χρησιμοποιούνται για εκεί είναι μόνο IC5033 σε αυτό.

πάρετε μια RHEL 3 .. πραγματικά σταθερό του .. το καλύτερο του πυρήνα του Linux για όλα τα πλέον όλα Εργαλεία EDA! όσον αφορά,

Προσπάθησε Mandrake 10,1 --- Πολύ καλό για το χρήστη σπίτι

u αν θέλουν να εργαστούν στο σπίτι, RH8.0 είναι καλό για u.

αν χρησιμοποιείτε κάποια νέα έκδοση του ΕΟΑ εργαλεία, θα πρέπει να εγκαταστήσετε RHEL 3.0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back