Ποια ρελέ να χρησιμοποιήσετε σε ένα πρόγραμμα που ελέγχει σερβοκινητήρα με μικροελεγκτή;

S

sramgrk

Guest
Γεια σας PPL, πτυχιακή μου είναι έτος για τον έλεγχο του σερβοκινητήρα με μικρο ελεγκτή, που έχω σχεδιάσει, να χρησιμοποιήσετε ένα ρελέ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποια να χρησιμοποιήσει. Είμαι χρησιμοποιώντας ULN 2003 για να οδηγήσει το ρελέ που οδηγείται από μια παροχή +12 V, αλλά το μοτέρ που χρησιμοποιούμε είναι 4,8 V-6 V, η οποία έτσι βαθμολογία ρελέ πρέπει να χρησιμοποιήσω; παρακαλώ απαντήστε

Γεια σας, σκέφτομαι u πρέπει να ρυθμίζουν την προσφορά για τον κινητήρα, στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το ρελέ 12v.

Αναρωτιέμαι τι χρειάζεστε για ένα ρελέ; Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για ένα ρελέ, εκτός αν σκοπεύετε να αλλάξετε την θετική πλευρά της δύναμης θα το σερβο .. βλ. συνημμένη εικόνα .. Για τη λειτουργία 4-6V σερβο θα πρέπει να παραιτηθεί από την τάση 12, ας πούμε +5 V (χρησιμοποιώντας για παράδειγμα 7805 ρυθμιστή τάσης) και το πρόγραμμα ενός mocrocontroller να στείλει τα όσπρια (μεταξύ 1ms και 2ms κάθε 20ms) για καλώδιο ελέγχου των servos της .. http://www.flyelectric.ukgateway.net/pic-servo-controller.htm Rgds, IanP

@ IanP: Πρέπει να σβήνετε τον κινητήρα και είναι ο τρόπος που είχα προγραμματίσει να χρησιμοποιήσετε ένα ρελέ. Απλά δεν ξέρω ποια pin του ρελέ θα πρέπει να θεωρηθεί ως πρώτη ύλη και τα οποία ως έξοδο, επειδή δεν είχα βρει τη διαμόρφωση καρφίτσα πουθενά. Έχω ένα ρελέ 5V μαζί μου η οποία είναι Goodsky GS-SH-205t ... πώς να το συνδέουν με ULN 2003;

@ Ian σ.: Οι εικόνες είναι τόσο αυτονόητα :) ευχαριστεί έναν τόνο για ur βοήθεια. Μπορώ να συνδέσω την έξοδο του ρελέ στον ενισχυτή MOSFET ενός μετατροπέα buck;

Αν σημαίνει κάτι, όπως στο συνημμένο κινουμένων σχεδίων, δεν μπορεί να δει κανένα λόγο γιατί να μην .. Rgds, IanP

@ IanP: μια μικρή αμφιβολία, πρέπει να μπορώ να συνδέσω την έξοδο του 89S52 ATMEL στο ρελέ ή στην πύλη του MOSFET; επειδή στο παραπάνω σκίτσο το κύκλωμα ελέγχου είναι συνδεδεμένο κάπου αλλού. thats το Y αμφιβολία εννοούσα ακριβώς αυτό που αναφέρεται στην παραπάνω γελοιογραφία, ευχαριστώ πολύ για αυτό :)

Μπορώ να συνδέσω άμεσα την έξοδο του ULN 2003 στην Πύλη του MOSFET .... σκοπεύω να κάνω την ίδια λειτουργία που κάνει ένα ρελέ με τον παλμό, ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω ULN 2003, ως οδηγός για την MOSFET; προτάσεις pls

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back