Ποια είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρουν δουλειά;

T

truebs

Guest
Γεια σας, Μπορείτε να μου πείτε που είναι πιο αποτελεσματικός τρόπος για να βρουν μια θέση εργασίας: --

1.) Μέσω ΚΑΡΙΕΡΑΣ περιοχές όπως το τέρας ..

2.) Μέσω της Εργασίας Το τμήμα των ιστοσελίδων της εταιρείας.π.χ..www.jobs.intel.com

3.) Μέσω Refferals.

4.) Οποιοδήποτε άλλο νομίζετε ότι είναι καλύτερο;;;

Παρακαλώ σχολιάστε.
Thanks!

Μέσω Επισκέψεις είναι η καλύτερη, αλλά ο καθένας δεν μπορεί να one.Company ιστοσελίδες είναι δίπλα επιλογή για μένα.

hello trueebs ..

αν ur στην Ινδία,, είμαι βέβαιος refersal είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρει δουλειά ..αν ur στην Ευρώπη οι εταιρείες μόλις λάβει άμεσα.υπάρχουν πολλοί σύμβουλοι που κάνουν αυτή τη δουλειά γι 'αυτούς, να πάρει απαντήσεις εταιρεία μορφή είναι σπάνια περίπτωση ...αλλά εάν u έχω στερεά exp ήθελα έτη 5 r περισσότερο,, στη συνέχεια, εφαρμόζοντας την εταιρεία είναι η καλύτερη., ..
έτσι εν ολίγοις,.accoding για μένα ...εξαρτάται
1) ur παρούσα θέση
2) ur exp

suresh

Yea, συμφωνώ.μέσω refferal είναι το καλύτερο και ταχύτερο τρόπο, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνο.Είσαι εύρεση εργασίας ή απλώς την έρευνα;
Χαίρω πολύ, Stanley εδώ.Προστίθενται μετά από 7 λεπτά:Ο λόγος για τον οποίο refferal είναι καλύτερη, διότι θεωρείται ότι refferal η εταιρία αναζητά τρόπους για την πιο προσωπικά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν λιγότερο compatitors όπως είστε αναφέρεται από κάποιον που ξέρει ή εργάζεται στο δ εταιρεία.Εκτός εάν εφαρμόζονται σε απευθείας σύνδεση ή να επισκεφθείτε εταιρείες ιστοσελίδα θα έχουν πολλά compatitors, καθώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που περνούν που επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας.

LUCK, CAMPUS, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, REFFERAL, JOBSITES όλα παίζουν AMAJOR ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ σήμερα στην Ινδία

Γεια ...

Ευχαριστώ όλους για την απάντηση.Μαντέψτε τι;τελικά πήρα μια εργασία μέσω παραπομπής.Έτσι υποθέτω .... βέβαιος του τώρα.παραπομπή λειτουργεί καλύτερα.

Hey Stanley ... ευχαριστώ ... και χαίρομαι που σε γνωρίζω πάρα πολύ.

αντίο

έρευνα πολλά και ισχύουν μόνο

Να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία σας ενδιαφέρει,
ας τους φίλους σας προτείνουμε,
αν δεν τους φίλους στην εν λόγω εταιρεία, στη συνέχεια, να στείλετε την περίληψή σας και περιμένετε για την ευκαιρία.

Αυτή είναι η άποψή μου.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back