Ποια είναι η συνέπεια της θέσης PAD στη μέση του τσιπ

S

sophiefans

Guest
ποια είναι η συνέπεια της θέσης PAD στη μέση του τσιπ;

Σχεδιασμός κανόνας λέει ότι η απόσταση από maxium PAD σε S / L δαχτυλίδι προφυλακτήρας 200u.Σε μια άλλη λέξη, PAD πρέπει να putted γύρω τσιπ.Κατά τη γνώμη μου, αυτός ο κανόνας είναι σε σχέση με το πακέτο.Αλλά αν δεν κάνω πακέτο και θα στείλει το τσιπ για να ελέγξετε αμέσως μετά tapout, στην περίπτωση αυτή, αν μπορώ να βάλω PAD στη μέση του τσιπ;

ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ειλικρινά,
sophiefans

Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει βλάβη σε θέση μαξιλαράκια σε οποιοδήποτε μέρος μέσα στο τσιπ, αλλά εμείς πάντα αποφευχθεί κάτι τέτοιο.Όπως u μπορεί να χρειαστεί να εξετάσουν:
1.Αν υπάρχει κάποια δυσκολία όταν κάνει συνδετικών καλωδίων.Ομολόγων Wire σε ένα μαξιλάρι στο μέσο του τσιπ απαιτεί πλέον συνδετικών καλωδίων, είναι πιο εύκολο να σπάσει και μεγαλύτερη πιθανότητα ότι μπορεί να περάσουν άλλα bondings σύρμα.
2.Όταν κάνει συγκόλλησης σύρμα, ορισμένοι τονίζουν εφαρμόζεται στο IC.Εάν βρίσκεται στο μέσον, το άγχος μπορεί να proporgate σε ολόκληρο IC.
3.Εάν IC σας είναι flip-chip.

Εάν η μαξιλάρια είναι μόνο για EWS διερευνητικά, δεν είναι για συγκόλληση σύρμα, νομίζω ότι θα εξακολουθεί να είναι εντάξει.

Θέλω να πω ότι υπάρχουν PADS είναι εντάξει.Δεν θα έχει κανένα πακέτο.Στη συνέχεια, χρήση καθετήρα i για τη δοκιμή.

το επίθεμα για καθετήρα δεν είναι το ίδιο για συγκόλληση

Δοκιμάζει σας γίνει στο επίπεδο της πλάκας;
Εάν δοκιμαστεί μετά πριονισμένη πλακιδίων, πιστεύω συνδετικών καλωδίων δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back