Ποια είναι η λειτουργία ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ σε SDRAM;

A

ahgu

Guest
Δεν καταλαβαίνω την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ; Ξέρω ότι χρησιμοποιείται για να κλείσει μια σειρά στην τράπεζα, wrt στη δραστική; Αλλά τι είναι ο σκοπός της στην χαμηλού επιπέδου ηλεκτρονικά; Επίσης, ποια είναι η χρήση του; έχω να κάνω κάθε φορά που κάνω μια ανάγνωση σε μια σειρά και θέλετε να διαβάσετε την επόμενη σειρά, έχω να ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ την πρώτη γραμμή και στη συνέχεια μετάβαση στην δεύτερη σειρά; ή μπορώ απλά αγνοήστε; μόνο να το κάνει στην προετοιμασία. χάρη Ahgu

Γεια σας ahgu: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ είναι Avery βήμα importment προτού να διαβάσετε μια άλλη σειρά στην DRAM και SRAM. Σε DRAM, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ θα σβήσει ενεργή γραμμή λέξη και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ ζεύγη γραμμή λίγο να κατάσταση ετοιμότητας. Αν αγνοήσετε αυτή τη διαδικασία, BL και BLB θα έχει κάποια διαφορά τάσης. Μετά από ανταλλαγή χρέωση, ίσως η διαφορά τάσης δεν θα είναι αρκετά μεγάλο για ενισχυτή αίσθηση για την αίσθηση. Αυτό θα είναι αποτυχία.

thnks muakrom εάν u έχω περισσότερες πληροφορίες στο (αυτόματη ανανέωση και ανανέωση αυτο) που στη συνέχεια μπορεί να στείλει im σε naresh850 at gmail

SDRAM χρησιμοποιεί βασικά Ψευδο λογική NMOS στην οποία θα υπάρχει στατική κατανάλωση ισχύος, όταν η συγκεκριμένη γραμμή δεν έχει επιλεγεί. Για να αποφευχθεί αυτό είναι όλες οι γραμμές φορτισμένη με Vdd και rthe εφαρμοστεί η λογική γίνεται Dynamic Logic βασικά. Ανατρέξτε στο κείμενο Semiconductor (Sedra για την πρώην.)

λειτουργία ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ είναι να γράψει μια ολόκληρη σειρά δεδομένων σε τράπεζα μνήμης SDRAM. αν ανοίξετε μια νέα γραμμή χωρίς ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ οποίο θα ανοίξει γραμμή, τα δεδομένα στην προηγούμενη γραμμή θα χαθεί. τις καλύτερες ευχές [quote = ahgu] Δεν καταλαβαίνω την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ; Ξέρω ότι χρησιμοποιείται για να κλείσει μια σειρά στην τράπεζα, wrt στη δραστική; Αλλά τι είναι ο σκοπός της στην χαμηλού επιπέδου ηλεκτρονικά; Επίσης, ποια είναι η χρήση του; έχω να κάνω κάθε φορά που κάνω μια ανάγνωση σε μια σειρά και θέλετε να διαβάσετε την επόμενη σειρά, έχω να ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ την πρώτη γραμμή και στη συνέχεια μετάβαση στην δεύτερη σειρά; ή μπορώ απλά αγνοήστε; μόνο να το κάνει στην προετοιμασία. χάρη Ahgu [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back