Ποια είναι η καλύτερη RF σχολείων στην Ευρώπη;

I

ikkam

Guest
Είμαι σχεδιάζει να σπουδάσουν στο εξωτερικό (πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών), αλλά δεν έχω επιλέξει το σχολείο ακόμη ... Ποια είναι η καλύτερη RF σχολεία inf Ευρώπη;

Μπορείτε να δοκιμάσετε την Scanditel Μαθήματα ραδιόφωνα. Όλες οι μεγάλες μαρούλι. προσφέρουν τέτοια μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων Alcatel, Ericcson. χάρη M

Τι ακριβώς είναι «ραδιόφωνα Scanditel μαθήματα"; Δεν βρήκα χρήσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο για αυτούς ...

τι γίνεται με τα σχολεία στην Ολλανδία ή τη Σουηδία, τη Φινλανδία, Norwey ... μπορεί κανείς να μου πει κάτι γι 'αυτούς;

Είμαι φοιτούν σε TU-Delft, Ολλανδία, πράγματι, η μικροηλεκτρονικής εδώ είναι πολύ καλή, ο καθηγητής ηγέτης είναι John.Long, μπορείτε να serch τις πληροφορίες στο διαδίκτυο, και μπορείτε να Πηγαίνετε στο www.tudelft.nl για να δείτε περισσότερες πληροφορίες. Επίσης, αν έχετε την τύχη, μπορείτε να πάρετε ένα μεγάλο ποσό της υποτροφίας.

Θα ήθελα να συστήσω το Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι στη Φινλανδία, Chalmers KTH ή στη Σουηδία ή στη Δανία DTU.

Αν σας ενδιαφέρει στο νότιο τμήμα της Ευρώπης. Στην Ισπανία υπάρχει μια καλή RF ομάδα στο "Universidad Politecnica de Madrid" www.upm.es . Το www της ομάδας ραντάρ είναι www.gmr.ssr.upm.es και anlso υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με www.ssr.upm.es Tapa

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back