Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα αναλογικό και ψηφιακό σημειωματάριο;

M

m_mosazadeh

Guest
οποιοσδήποτε έχει οποιοδήποτε exprience για τη διάταξη των πλαισίων pad χρησιμοποιώντας Cadence virtuso; αφορά

Ναι, ποια είναι η ερώτηση; [Quote = m_mosazadeh] κάποιος έχει καμία exprience σχετικά με τη διάταξη του πλαισίου pad χρησιμοποιώντας Cadence virtuso; αφορά [/quote]

Θέλω να διάταξη του 64pin pad πλαίσιο althouh πλήρη έθιμο. μερικές καρφίτσες είναι ψηφιακό και μερικά είναι αναλογικά pins.what είναι η διαφορά μεταξύ ενός αναλογικού pad και ψηφιακή; και έχετε κανένα δείγμα διάταξης πλαισίων pad;

Γεια σου, είμαι επίσης προσπαθούν να κάνουν αναλογικά και ψηφιακά τα μαξιλάρια μου. του για 40pins. κάποιος ο οποίος έχει κάνει ότι, μετά plz ένα παράδειγμα πολύ .. χάρη srivatsan

η οποία διαδικασία; διαφορετική διαδικασία διαφορετικό αίτημα pad

MOSIS 0.5um διαδικασία. έτσι ώστε να έχει yo μια ιδέα; απάντηση. ευχαριστίες. srivatsan ps? Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

και η διαδικασία μου είναι 0.35um TSMC.

Γεια σε όλους εδώ, και εγώ πρέπει να σχεδιάσουν το 84 pin clcc συσκευασία UMC 0.18um τεχνολογίας cntainig αναλογικής και της ψηφιακής ενότητες. Ευγενικά βοήθεια. Επείγον του. ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back