Ποια Πεδίο για HF αναλογική και ψηφιακή συγκρότημα

F

Faithnic

Guest
Είμαι μια μικτή σχεδιαστής σήμα και ψάχνουν για την αναβάθμιση παλμογράφο μου. Πρωτοβάθμιας προτεραιότητες επιλογή μου είναι: Αναλογική: 1. Bandwidth: Βίντεο με VHF έως 500 Mhz 2. Χρειάζεστε καλό αναλογικό σήμα με σαφήνεια χαμηλό jitter και ψηφιακό θόρυβο Digital: 1. Σε περίπτωση που έχουν μεγάλο μήκος μνήμη 2. Θα πρέπει να έχει κύμα ικανότητα παρακολούθησης για να πιάσει ανωμαλίες στην κυματομορφή 3. Θα πρέπει να έχει I2C και σειριακό ικανότητα ανάλυσης πρωτοκόλλου Βεβαιωθείτε / Μοντέλα είμαι περιήγηση: 1. Agilent MSOX3034A παλμοσκόπιο: 350 MHz, 4 Αναλογική συν 16 ψηφιακά κανάλια 2. Tek MSO4034B 300 MHz 4 16 Channel 3. LeCroy MSO 64MXs-ΒΜΧ-B WaveSurfer, 600 MHz 5 GS / s 4 18 Χ., Μικτή Oscilloscope σήματος 4. DL9505L701320 DL9505L: 4CH 500MHz + Logic 16bits, Max. 5 GS / s (2,5 GS / s / ch), 6,25 MW / ch προϋπολογισμός μου είναι περίπου 12.000 δολάρια ΗΠΑ Η ερώτησή μου είναι, οι ανωτέρω MSOs καλό για αναλογικό σήμα προβολή και τη μέτρηση και αρκετά χαμηλό θόρυβο όταν εμφανίζεται; Είναι καλύτερα να πάμε για ένα ακριβό MSO ή HF αναλογικό πεδίο εφαρμογής και ένα φτηνότερο MSO; Χρειάζεστε συμβουλές από τους έμπειρους χρήστες. Χάρη.

Θα έλεγα ότι αν θέλετε να δείτε τα σήματα έως και 500MHz τότε θα πρέπει το πεδίο εφαρμογής ενός 1GHz ». Δεν ξέρω τι μετρήσεις θέλετε να κάνετε, αλλά για RF μετρήσεις αναλυτή φάσματος θα κτυπήσει πάντα έναν παλμογράφο. Ο καλύτερος τρόπος είναι να δοκιμάσετε όλες. Για αυτά τα χρήματα πρέπει να είστε σε θέση να πάρει τις εταιρείες να σας δώσει ένα demo ή ακόμα και να σας δανείσει ένα για λίγες μέρες. Έχω δοκιμάσει τις τρεις από τις τέσσερις επιλογές σας (ή παρόμοιο) στο 1GHz προδιαγραφές. Δεν έχω χρησιμοποιήσει το LeCroy. Είμαι οπαδός Yokogawa, αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν το καλύτερο - το καθένα έχει τις δυνάμεις τους. Όταν είμαι αγοράζοντας νέο εξοπλισμό προσπαθώ να πάρω ένα demo όταν έχω ένα πραγματικό έργο στον πάγκο. Επίσης, αξίζει να εξετάσουμε, θα ήταν ο Rohde & Schwarz, αν και δεν είμαι σίγουρος αν είναι μικτή σήματος. Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back