Πληροφορίες: TCP / IP με το 8051

B

beuch

Guest
Hi όλα, η DS80C400 του Maxim παρέχουν στο TCP / IP με έναν πυρήνα 8051. (Mac + στοίβα TCP / IP, UDP, ICMP, DHCP ...). Κόστος 9 $. Δείτε: www.maxim-ic.com Ίσως μια εναλλακτική λύση του Z-World module πυρήνα κουνέλι για μένα ... beuch

για το διαδίκτυο και σύνδεση TCP / IP: βλέπε επίσης ww.wiznet.co.kr ή αναζήτηση i2chip, www.i2chip.com έχουν w3100A IC που έχουν dev.kit για το 8051 με ac κωδικό για γνωστό compiler μας! : Lol:

έχουν οποιαδήποτε εργασία wiznet χρήστη 3100 σειρά:?:: ganja:

Δούλεψα με W3100A. Αυτό που είναι ενδιαφέρον για σας;

Γεια pin. Μπορείτε να σχολιάσετε W3100A; 1. Πόσο γρήγορα (Μέγιστη διερχόμενα) 2. Ευκολία προγραμματισμού 3. Glueless interface. 4. Μέγιστη της σύνδεσης (κόμβοι) tnx

Η μέγιστη απόδοση του W3100 περιορίζεται στη χρήση χειριστήριο. Στην περίπτωση των 8.051 (T89C51RD2) - περίπου 200 kilobytes ανά ένα δευτερόλεπτο. Είναι απλά στη χρήση Wiznet. Ο οδηγός (API) για W3100A είναι σε μια περιοχή http://www.wiznet.co.kr/tech/wiznet_products/ . Εκτός Έχω παραδείγματα από μία 8051EVB οριστεί για K ** l. W3100A μπορούν να συμπεριληφθούν στο χώρο διευθύνσεων του ελεγκτή, όπως και η μνήμη RAM. Υπάρχει επίσης I2C λειτουργία. Το ποσό των ταυτόχρονων περιόδων λειτουργίας TCP είναι ίσο με τέσσερα. UDP χρησιμοποιείται για περισσότερες συνεδρίες (αν χρειαστεί).

Γεια ο οποίος εργάστηκε με dallas ds80c400; Παρακαλούμε commnet περίπου είναι, την ταχύτητα, τον κωδικό, API, ... bye

Από καρφίτσα παρακαλώ comapre τιμή w3100 ποια τιμή;

Γεια PIN αγοράσω επίσης την ενότητα του 7010 και επίσης το 7100, να βρω το prog util και πηγή για την EVB αλλά I'am ψάχνουν τώρα για σχηματικές αναπαραστάσεις του 7010 και 7100 και επίσης για τον πηγαίο κώδικα του 7100. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποια από αυτές τις πρόσθετες πληροφορίες που ψάχνω για αυτό θα είναι ωραίο. Best πολύλογος αφορά. 8)

Γεια πολύλογος έχω σχηματικές αναπαραστάσεις των 70x0 μόνο.

Γεια χαρά σε όλους, Υπάρχει κάποιος που έχει @ @ TMEL του Web αξιολόγηση kit TCP / IP, το PPP βιβλιοθήκη για την KE * IL C51; Είμαι πραγματικά ανάγκη. Regards, ZeRoN

Πού να αγοράζουν προϊόντα wiznet σε απευθείας σύνδεση; (W3100a και iim7010a) thx!

Ο Sir Αφήνει δείτε την είδηση MCUs από Zilog. Έχει μια στοίβα TCP εσωτερικό του. Το φθηνό ότι του Ντάλας MCU.

Σε περίπτωση που μπορεί κάποιος να αγοράσει μια διεύθυνση MAC με υποδοχή Ethernet RJ45;

Αγαπητοί Φίλοι, ζήτησα πριν από λίγο καιρό με καμία απάντηση γι 'αυτό προσπαθώ και πάλι. Ξέρει κανείς πού μπορεί να αγοραστεί και πόσο κοστίζουν μια μικρή χώρο διευθύνσεων MAC; ~ Flaxa

[Quote = pin] Components / η τιμή, $: W3100A/11, 95? RTL8201L / 3,75? MAC υποδοχή / 2,75? Ενότητες / $: IIM7100/34, 95? IIM7000/16, 95? IIM7010/19 , 95? χρησιμοποίησα το module IIM7010: h ** p: / / pin www.wiznet.co.kr/e_i2chip/p_module_IIM7010.htm [/quote] Θέλω να αγοράσω IIM7010 ΕΝΟΤΗΤΑ, θα ήθελα λοιπόν που μου πει πού το βρήκες αυτό τιμές και η διεύθυνση μιας ιστοσελίδας όπου θα μπορούσα να το αγοράσουν. ΘΑ apreciate ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

για την Ευρώπη (Γερμανία), δοκιμάστε: h ** p: / / www.dacomwest.de/ ελπίδα αυτό βοηθά, / / a

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back