Πληροφορίες σχετικά με Σχεδιασμός για δοκιμής για ASICs

E

efundas

Guest
Χρειάζομαι τις πλήρεις λεπτομέρειες όσον αφορά την Desi GN * F * ή T * es * t για AS ICs *. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν κάποιος μπορούσε να μου παρέχει τα πλήρη στοιχεία αυτού ή μια σύνδεση, όπου μπορώ να πάρω τα πλήρη στοιχεία. Είχα δοκιμάσει τα πάνε * og * l αναζήτηση αλλά δεν θα μπορούσε να κάνει ό, τι ήταν σχετικό και τι δεν είναι σχετικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σχεδιασμός για δοκιμή είναι μεγάλο πρόβλημα, δεν υπάρχει ενιαία ολοκληρωμένη λύση για τα πάντα. Αν απλώς θέλετε να δοκιμάσετε το δικό απλή λογική σας και να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο σάρωσης, μπορείτε να ελέγξετε αυτό το άρθρο: Δέκα Εντολές της σάρωσης σχεδιασμού, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε BIST για τεστ μνήμης, είναι συνήθως παρέχονται από τον πωλητή. Αν θέλετε να κάνετε SOC δοκιμής, θα πρέπει να ελέγξετε P1500 πρότυπο και το σχεδιασμό τη δική σας μεθοδολογία ελέγχου, η οποία είναι πολύ σύνθετη.

"Βίβλος" για το θέμα DFT είναι διάσημο βιβλίο: Abromovici, Μύρωνα, ... «Ψηφιακή Έλεγχος Συστημάτων και ελέγξιμες Design" (1990), αλλά είναι ίσως να teoretical για engenner που δεν συνηθίζει να ειδικεύονται στον τομέα αυτό πολύ ωραίο βιβλίο (και enought για όλους που δεν συνηθίζει να έγινε DFT ειδικότητας) είναι: " Design-for-Test για τον Ψηφιακό ΣΔ και Ενσωματωμένων Συστημάτων Πυρήνας "από τον Alfred L. Crouch

κάποιος που έχει αυτό το βιβλίο σε μορφή pdf ή someting όπως

εάν u έχω αυτό το βιβλίο παρακαλώ ανεβάστε το ευχαριστίες και αφορά, Vikram. [Quote = Ανδρομέδα] "Βίβλος" για το θέμα DFT είναι διάσημο βιβλίο: Abromovici, Μύρωνα, ... «Ψηφιακή Έλεγχος Συστημάτων και ελέγξιμες Design" (1990), αλλά είναι ίσως να teoretical για engenner που δεν συνηθίζει να ειδικεύονται στον τομέα αυτό πολύ ωραίο βιβλίο (και enought για όλους που δεν συνηθίζει να έγινε DFT ειδικότητας) είναι: " Design-for-Test για τον Ψηφιακό ΣΔ και Ενσωματωμένων Συστημάτων Πυρήνας "από τον Alfred L. Crouch [/quote]

Desi GN * F * ή T * es * t για AS ICs *. yru να γράψω αυτό με "*" στο μεταξύ ... νόημα SPL;

Νομίζω ότι DFT περιλαμβάνουν στάδιο Mang, η οποία βασίζεται στο στόχο Ουρ σχεδίου. ATPG, TFT, LED, BIST

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back