Πληροφορίες για την σερβο ελεγκτή κινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος

K

kieennx

Guest
Γεια σε όλους, προσπαθώ να σχεδιάσουν μια σερβο AC ελεγκτή κινητήρα, αλλά η εμπειρία μου για αυτόν τον τομέα είναι σχεδόν μηδενική. Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με: - την αρχιτεκτονική της σερβοκινητήρες (AC / DC). - Μέθοδος για να τους διώξουν. - Ειδικές μPs ή μCs που χρησιμοποιούνται συνήθως σε αυτές του συστήματος. - Τα σχέδια του δείγματος, τις σημειώσεις εφαρμογής, το εγχειρίδιο ... Όλες οι πληροφορίες θα είναι ευπρόσδεκτη. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Kieennx. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 20 λεπτά: [/color] [/size] Να δώσετε συνδέσεις αν είναι δυνατόν. Ευχαριστώ πολύ. Regards, Kieennx.

AC σερβοκινητήρες είναι στην πραγματικότητα μηχανές εναλλασσόμενου ρεύματος, αλλά υποστηρίζουν ακραίες max. ρεύματα, τα φορτία, και την ταχύτητα. Έχοντας μεγαλύτερη max. τρέχουσα η επιτάχυνση είναι μεγαλύτερη (μπορεί να ξεκινήσει και να σταματήσει πολύ πιο γρήγορα). Μπορεί να έχει διαφορετικές κατασκευές, όπως μηχανές brushless DC, όταν αντί να έχουν ένα μηχανές DC, όπου η τρέχουσα αντιστρέφεται από τις brashes, κάνετε ότι από την κατοχή εξωτερικό κύκλωμα, που σημαίνει στην πραγματικότητα, που σας παρέχει ρεύμα AC στην πραγματικότητα. Από ό, τι μπορείτε να έχετε εναλλασσόμενου ρεύματος με μία φάση ή φάση με 3. Έχω δουλέψει με κινητήρες συνεχούς ρεύματος οπότε έχετε 4 ελικόπτερο τεταρτημόριο, ή μετατροπείς σε περίπτωση εναλλασσόμενου ρεύματος. Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να έχετε IGBT τρανζίστορ, ένα είδος συνδυασμού των διπολικών τρανζίστορ MOSFET και (υψηλά inpedance εισόδου, αλλά υψηλής απόδοσης ρεύμα). Unforetunatly, δεν έχω καμία τεκμηρίωση pdf ή σύνδεσμο. Αλλά προσπαθήστε με το google:. D

Γεια Belsugului, ευχαριστούμε για τον οδηγό σας αν είναι βασικές. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτό το τμήμα; Regards, Kieennx.

Υπερύθρων έχουν την ειδική IC να κάνει τη δουλειά σερβο AC ελέγχου. Έχουν επίσης μια καλή IGBT / MOSFET οδηγό, και τον εαυτό του IGBT. Δοκιμάστε την ιστοσελίδα τους www.irf.com Καλή τύχη TR2000: D

πώς μπορεί ένα Sevo περιστροφή σε 360 digree παρακαλώ βοηθήστε με! i δεν μπορεί να επισκευάσει το υλικό Sevo. οποιαδήποτε τεχνική στον προγραμματισμό.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back