Πλατεία να ημιτονοειδές κύμα βοηθήσει μετατροπέα ..

N

nandhu015

Guest
Γεια

Κάθε ένας μπορεί να με βοηθήσει να σχεδιάσουμε ένα τετράγωνο κύμα από ένα μικροελεγκτή να ημιτονοειδές κύμα.

Η συχνότητα είναι 50Hz

Αναμένουν απαντήσεις

Nandhu

LPF με συχνότητα διακοπής των 50Hz - <150Hz θα το κάνω.

Ένα τετράγωνο κύμα αποτελείται από την 1η αρμονική και όλα τα περίεργα αυτά που έτσι απλά το φίλτρο μακριά το περιττές αρμονικές, αφήνοντας τα θεμελιώδη ημιτονοειδές κύμα και κάθε DC offset.
Μια εγκοπή / φίλτρο bandpass θα λειτουργούν το ίδιο καλά αυτά θα καταργήσετε το στοιχείο DC επίσης.

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα PLL.Αλλά VCO πρέπει να είναι ημιτονοειδές κύμα εξόδου

τετράγωνο κύμα είναι σήμα αναφοράς σας και την έξοδο του VCO είναι ημιτονοειδές κύμα

Παλιά Nick έγραψε:Μια εγκοπή / φίλτρο bandpass θα λειτουργούν το ίδιο καλά αυτά θα καταργήσετε το στοιχείο DC επίσης.

Hello all,

Ένα κοινό κόλπο για να γίνει αυτό είναι να διπλασιάσει την ενσωμάτωση στην πλατεία κύμα, δίνοντας τόξα των παραβολή, και στη συνέχεια κάποιες χαμηλή φίλτρο για την εξάλειψη των υψηλών freq.συνιστώσες

Hope this helps, τι αφορά καλύτερο!

jorgito έγραψε:Ένα κοινό κόλπο για να γίνει αυτό είναι να διπλασιάσει την ενσωμάτωση στην πλατεία κύμα, δίνοντας τόξα των παραβολή, και στη συνέχεια κάποιες χαμηλή φίλτρο για την εξάλειψη των υψηλών freq.
συνιστώσες

Δεν είμαι Shure LvW.
Η παραγωγή του πρώτου integation είναι ένα πριονωτό και την παραγωγή του το δεύτερο είναι μια σειρά από τόξα των παραβολές, αλλά υπάρχουν discontinuties στην πλαγιά, όπου φτάνει το πριονωτό max ή min του.Δεν βλέπω πώς γραμμική φιλτραρίσματος μπορεί να το κάνει, αλλά επανάληψη, δεν είμαι Shure.
Ελπίζουμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας.
Με τις καλύτερες ευχές!

filter as well.

Ολοκληρωτή είναι ένα γραμμικό
φίλτρο επίσης.

Ναι, το ξέρω.Και αυτός ήταν ο λόγος για τις αμφιβολίες μου.

Χαιρετισμοί!

jorgito έγραψε:

Δεν είμαι Shure LvW.

Η παραγωγή του πρώτου integation είναι ένα πριονωτό και την παραγωγή του το δεύτερο είναι μια σειρά από τόξα των παραβολές, αλλά υπάρχουν discontinuties στην πλαγιά, όπου φτάνει το πριονωτό max ή min του.
Δεν βλέπω πώς γραμμική φιλτραρίσματος μπορεί να το κάνει, αλλά επανάληψη, δεν είμαι Shure.

Ελπίζουμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας.

Με τις καλύτερες ευχές!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back