Πηγή για Allegro SLA7062M Driver Stepper;

C

codesuidae

Guest
Γεια σου, Ψάχνω για μια πηγή για την [url = http://www.allegromicro.com/sf/97060/index.asp] Allegro SLA7062 μονοπολική Stepper-Motor Μεταφραστής / Οδηγοί [/url] σε ποσότητες που ξεχωρίζει. Newark καταλόγους αυτούς [/url], αλλά έχουν ένα 3 μηνών που απαιτούνται, και απαιτούν ελάχιστη παραγγελία των 108 από αυτούς σε περίπου $ 8,50 η κάθε μία. Χρειάζομαι μόνο 4, και δεν θέλω να περιμένω τρεις μήνες για αυτούς. Αυτό είναι για ένα υπάρχον σχέδιο, γι 'αυτό χρειάζεται είτε το μέρος αυτό ή κάτι καρφίτσα-συμβατό. Συγνώμη αν αυτό δεν είναι το καλύτερο μέρος για τη θέση αυτή, δεν είδα άλλο πιο κατάλληλο φόρουμ για αυτού του τύπου του αιτήματος. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε οδηγεί!

Έχετε 2 επιλογές. 1 Χρησιμοποιήστε μια περιοχή όπως η τιμολόγηση partminer.com είναι να σας αποσταλούν μετά την RFQ (αίτηση για απόσπασμα) 2. Καλέστε το τοπικό γραφείο πωλήσεων της Allegro και να ρωτήσω για κάποια δείγματα για να κάνουμε πρωτοτύπων. Δώστε τους μια γραμμή που αν το μέρος είναι accecptable θα μπορούσατε να αγοράσετε όπως 2K να 10K τεμάχια ανά έτος. Θα πρέπει επίσης να καταλήξει σε ένα ικανό ηχώντας όνομα έργου. Προτιμότερο να τα στείλει στην εργασία σας, σε αντίθεση με μια κατοικημένη διεύθυνση. Αν εργάζεστε για έναν κατασκευαστή που θα είναι πιο πιθανό να αποκτήσετε δωρεάν τα μέρη. Μπορείτε να τους πάρετε ακόμα, αλλά μπορεί να απαιτήσει μερικές βρίσκεται από τη μεριά σας για να τους πάρει. Εδώ είναι ένα παράδειγμα: Γεια είμαι ο Joe Blow και whosits εταιρεία μου αναπτύσσει μια νέα σειρά προϊόντων της θέσης ρομποτικής. Πρέπει να αντικαταστήσει ένα υπάρχον προϊόν που φθάνει τέλος της ζωής. SLA7062M προϊόν σας είναι ένας από τους υποψήφιους τα ανταλλακτικά μας. Θα ήθελα να πάρει 10 κομμάτια για την προτυποποίηση και την αξιολόγηση. Σε περίπτωση που μέρος σας εκτελεί και να γίνει αποδεκτή για τη χρήση που θα αγοράσει πιθανό 2.000 και 8.000 τεμαχίων ανά έτος. Αν μπορείτε να δώσετε τιμές για τις παρτίδες των 1.000? 5.000 και 10.000 ή οπουδήποτε διαλείμματα τιμή σας συμβεί θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ, καλή τύχη

Προχώρησα και αγόρασε qty 108 της Allegro / Sanken SLA7062 / SLA7062M από το Newark και είμαι να τους την προσφορά προς πώληση σε ποσότητες και μόνο για να βοηθήσει στην προώθηση του χόμπι. Οι λεπτομέρειες στο: www.techkits.com Καλή αναβάθμιση! -Edison

Αυτός είναι μεγάλη, ευχαριστώ!

Πώς μπορώ να πάει για να πάρει κάποια από εσάς; Θα ήθελα να θέλουν να πω 4, συμπεριλαμβανομένων των ταχυδρομικών τελών για τη Νέα Ζηλανδία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου εκτός φόρουμ στο andrew@meccanisms.com ( www.meccanisms.com ) χάρη Andrew Auckland της Νέας Ζηλανδίας

Μεγάλη είδηση! Έχω ήταν σε θέση να περάσουν μαζί μια μείωση των τιμών στην SLA7062M μονοπολική οδηγός microstepping. Τώρα μόνο $ 10 κάθε & καμία ελάχιστη παραγγελία. www.techkits.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back