Παρακολούθηση μία τροχαλία να ενεργοποιεί ένα μικρό σωληνοειδές.

S

slayerforce

Guest
Γεια σου,

Θα ήθελα να οικοδομήσουμε μια συσκευή, έτσι ώστε κάθε φορά που ένας τροχαλία γυρίζει ένα μικρό σωληνοειδές θα ενεργοποιεί (μόνο που χρειάζεται είναι να προχωρήσουμε το 1 / 4 της ίντσας) και αν η τροχαλία γυρίζει τον άλλο τρόπο, μια διαφορετική σωληνοειδές θα ενεργοποιείται.Η τροχαλία έχει ήδη εγκαταστήσει έναν μαγνήτη μέσα σ 'αυτήν τόσο Σκεφτόμουν να χρησιμοποιεί ένα καλάμι διακόπτη αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησα αν η τροχαλία σταμάτησε δεξιά για το καλάμι του διακόπτη σωληνοειδές θα μείνετε αναπτυχθούν.Τότε σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω δύο καλαμιών διακόπτες, ένα που χρεώνονται έναν πυκνωτή και η δεύτερη θα απαλλαγή του πυκνωτή να αναπτύξετε το καλάμι διακόπτη.Μου αρέσει αυτή η ιδέα, γιατί θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτό για να ανιχνεύσει κίνηση προς τα πίσω τροχαλία, αλλά δεν ξέρω αν καλαμιές διακόπτες και πυκνωτές που θα μπορούσε να λειτουργήσει σε σ.α.λ. 60.Θα μπορούσατε να πείτε πως αυτό πρέπει να γίνει.Επίσης, είμαι ένα άτομο επιστήμη υπολογιστών και έχουν ελάχιστες γνώσεις για το υλικό.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

γεια
σε απλό τρόπο κάνει ur καλάμι άκρη οδήγησης διακόπτη ενεργοποίησης Monostable κυκλώματος .....
με την u κύκλωμα μπορεί να προσαρμόσει σωληνοειδές για περίοδο .....και ακόμη και η στάση Pully
δικαίωμα καλαμιές διακόπτης δεν σημαίνουν τίποτα εδώ γιατί αυτό ακριβώς κύκλωμα σκανδάλη με άκρη ....
Δίσκος με 555 TIMER Monostable κύκλωμα

Μια άλλη επιλογή είναι να προσθέσετε ένα κωδικοποιητή

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back