Παρακαλώ σχολιάστε αυτό το παλμογράφο GDS-820S 150MHz DSO

Γεια σας, Έχουμε ένα μάτσο τα τηλεσκόπια στο χώρο εργασίας. Κάνουν τη δουλειά, αλλά δεν είναι μεγάλη. Αν σκέφτονται να χρησιμοποιεί τη σύνδεση USB, ξεχάστε το. Είναι τόσο άχρηστο καθώς έρχονται! Για ίσως ένα επιπλέον 10% μπορείτε να πάρετε μια Agilent ή Tektronic το οποίο προσφέρει την ίδια λειτουργικότητα, αλλά με βελτιωμένη διεπαφή χρήστη, την καλύτερη USB / σύνδεσης με υπολογιστή, καθώς και το πεδίο θα είναι μικρότερο. Το GDS-820 είναι δύο ή τρεις φορές μεγαλύτερη (σε βάθος). Θα προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα τοπικό διανομέα ηλεκτρονικών ειδών και να ρωτήσω αν μπορείτε να δείτε μερικά πεδία. Είμαι βέβαιος ότι αυτοί θα έχουν ένα ή δύο σε ένα πίσω δωμάτιο που θα μπορούσαν να σας δείξω. Ελπίζω αυτό σας βοηθάει!

Ρίξτε μια ματιά σε RIGOL πεδία. Είναι καλοί, έχω μια και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό. Μην αγοράσετε ένα με το ενσωματωμένο αναλυτή Logic, έχουν ένα πρόβλημα σχεδιασμού που RIGOL έχουν εισαχθεί προς.

Θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό, τώρα σε αναλογία τιμής / ποιότητας - το καλύτερο!::

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back