Παρακαλώ βοηθήστε!

B

bingjiang99

Guest
Αγαπητέ όλες,

Είμαι προσπαθούν να σχεδιάσουν μια κεραία patch με <= 70deg beamwidth.Τώρα, μπορώ να κυκλοφορώ 80deg beamwidth.Ξέρω ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο έδαφος, πολύ παχύ υπόστρωμα, ή πολύ παχιά superstrate για την επίτευξη του στόχου.Ωστόσο, δεν μπορώ να κάνει αυτά τα πράγματα, λόγω του μεγέθους περιορισμό.Τι άλλο μπορώ να κάνω για να μειωθεί το beamwidth;

Με τις καλύτερες ευχές,
Τελευταία επεξεργασία από bingjiang99 στις 10 Οκτ 2008 21:21? Επεξεργαστεί 1 φορά συνολικά

οποιεσδήποτε προτάσεις;Εκτιμώ τη βοήθειά σας!

επιλέξτε χαμηλότερη σχετική permittivity, φυσικά θα μειώσει επίσης την αποτελεσματικότητα.

ναι, είμαι με τη χρήση του πολύ χαμηλού permitivity υλικό με χαμηλή απώλεια εφαπτομένη.John_li έγραψε:

επιλέξτε χαμηλότερη σχετική permittivity, φυσικά θα μειώσει επίσης την αποτελεσματικότητα.

Χρησιμοποιώντας διαφορετικές Er για υπόστρωμα θα επηρεάζουν τη συχνότητα Bandwidth και δεν την Ακτινοβολία Beamwidth.
Ένας τρόπος για να αλλάξει ελαφρώς την Ακτινοβολία Beamwidth είναι να χρησιμοποιήσετε fringing σχήμα στην άκρη του εμπλάστρου, ή fringing-σχήμα για το επίπεδο εδάφους αν αυτή είναι μικρή (αν έχει την ίδια διάσταση, όπως το ενεργό στοιχείο).

Τι θα γίνει με PBG γύρω από το μπάλωμα.Αυτό θα κάνει το διάγραμμα ακτινοβολίας στενότερο, από την επιφάνεια Τρόπος καταστέλλεται.

vfone,

Σας ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σας.Δεν μπορώ να κάνει αλλαγές στο έδαφος, καθώς είναι πιθανό ότι η κεραία έχει τεθεί στην κορυφή του μετάλλου.

Με την ευκαιρία, νομίζω ότι τα μικρότερα Er απαιτεί μεγαλύτερη κεραία, δηλαδή, μεγαλύτερη γείωσης,
κατά συνέπεια υψηλότερη direcitivty.vfone έγραψε:

Χρησιμοποιώντας διαφορετικές Er για υπόστρωμα θα επηρεάζουν τη συχνότητα Bandwidth και δεν την Ακτινοβολία Beamwidth.

Ένας τρόπος για να αλλάξει ελαφρώς την Ακτινοβολία Beamwidth είναι να χρησιμοποιήσετε fringing σχήμα στην άκρη του εμπλάστρου, ή fringing-σχήμα για το επίπεδο εδάφους αν αυτή είναι μικρή (αν έχει την ίδια διάσταση, όπως το ενεργό στοιχείο).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back