Παρακαλούμε Προτείνετε μου!

V

VLSI_Dream

Guest
Γεια σας Ο καθένας, είμαι σήμερα εργάζονται στον τομέα της πληροφορικής βιομηχανίας από την τελευταία 2 χρόνια. Έχω ολοκληρώσει BE στο υποκατάστημα ΟΕΕ με συνολικά 80%. Τώρα ψάχνω για μια καριέρα στον τομέα VLSI. Έχω προγραμματίσει να συμμετάσχουν στο ίδρυμα VLSI. Παρακαλώ συμβουλές μου πώς θα προχωρήσουμε όπως πρέπει futher i ενταχθούν στην instution και να πάρει μια θέση εργασίας VLSI; Έχω την εμπειρία 2 χρόνων στον τομέα της πληροφορικής βιομηχανίας, δεδομένου ότι έχω 2 χρόνια κενό μετά την μηχανική μου, αν κάθε εταιρεία θα εξετάσει το προφίλ μου μετά την complition του μαθήματος; Παρακαλούμε οδηγός μου. Κοιτάζοντας μπροστά για τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ,

την απόδοσή σας στην εκπαίδευση πρέπει να ληφθεί υπόψη, αλλά δεν νομίζω ότι τα δύο χρόνια εμπειρίας που έχει αποκτηθεί στον τομέα της πληροφορικής θα γίνονται δεκτές από τις εταιρείες

Ευχαριστώ για την απάντησή σας Jeffrey. Είμαι σχεδιάζει να συμμετάσχει RV - VLSI εκπαιδευτικό κέντρο που βρίσκεται στο Bangalore. Παρακαλώ συμβουλές μου πώς να το βήμα προς τα εμπρός για την επιδίωξη VLSI δουλειά μου. Ευχαριστώ,

ό, τι καλύτερο στην προσπάθειά σας ο άνθρωπος μου

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back